Öngyilkos osztag - trailer a premier elé

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 24.
  • Videó
Link másolása
Augusztus elején kerül mozikba az Öngyilkos osztag, így a Comic-Con remek helyszín arra, hogy a premier előtt ismét rászegeződjön minden tekintet Harley Quinn formás fenekére.

A Warner Bros. paneljén az a Suicide Squad is kapott egy utolsó nagy előzetest, amit egyébként már jövő hónap elején megleshetünk majd a moziban. A több mint háromperces kedvcsináló a régi jelenetek mellett bőven tartalmaz egy-egy új villanást is, úgyhogy ha nem bírod kivárni a premiert, érdemes lehet bevizsgálni.

A filmet David Ayer rendezi, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket találunk, mint Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Joel Kinnaman és Adewale Akinnuoye-Agbaje. A film magyar bemutatójára augusztus 4-én kerül sor.

4.
4.
user101
Ezért kell eredeti hanggal nézni ! Miután megnéztem a magyart elment tőle a kedvem. Angolul viszont ütni fog, nem kedvecem a dc univerzuma ( bat és szuper manókat kifejezetten nem kedvelem ) de erre bizakodva tekintek !
3.
3.
Juha
#2: A "kiafaszagyerek" stílus is lehet jó, pl. nekem az Utolsó cserkészben kifejezetten tetszett, de ha ebben is a mai trendnek megfelelve maximum két bazmeg lehet, akkor bizony kicsit el...na mindegy, aki akarja úgyis tudja.
2.
2.
_NMI_
Engem valahogy kicsit taszít a film. Olyannak néz ki, ahol ezerrel megy a pózerkedés, meg keménykedő egysorosok, mellé egy kis gyerekes humor, ki a nagyobb badass stb...
Persze lehet jó lesz a film, csak maga a kiafaszagyerek műfaj nem tetszik.
1.
1.
Még két hét, azt már csak kibírjuk valahogy :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...