Dragon Ball: Xenoverse 2 - traileren az új karakterek

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 29.
  • Videó
Link másolása
Nagy dobásra készül a Bandai Namco a Dragon Ball: Xenoverse 2-vel. Új karakterekből és transzformációkból nem lesz hiány, illetve a Ki Blast is testreszabható lesz - a friss előzetes minden lényeges újdonságra kitér.

Az időutazással és nyitott világgal operáló Dragon Ball: Xenoverse 2-ben MMO-elemek is lesznek, és eddig még soha nem látott karakterek is feltűnnek benne. A Ki Blast támadás immáron teljesen testreszabható lesz, így olyanná formálhatjuk harci stílusunkat, amilyenre csak szeretnénk.

A Xenoverse 2 október 28-án jelenik meg Európában PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Szudzsio
#3: Próbáltad az első részt? Már az fény évekkel veri a BT3-at :) Szánj rá időt nem fogod megbánni! Teljesen más élményt nyújt!
3.
3.
Skygameboy
Ahogy elnézem a grafikán kívül nem sok minden változott a ps2-es budokai tenkai 3-hoz képest. Bár ez játék közbe derül ki,de ha még mindig ez az ultra noob kombózási rendszer van benne.......
2.
2.
Blueberry
Jó az a szobor :) kéne,csak nehogy úgy járjak mint az UC4-el (576-ba előrendeltem és nem szállitották megjelenésre,megvettem magába a game-et mert nagyon érdekelt aztán 1hét múlva hívtak hogy már meghozták)
1.
1.
DON GONDOCS
De várom már ezt a részt az első részben is sok időt öltem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...