Rise of the Tomb Raider - Lara fagyos kalandja

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 29.
  • Videó
Link másolása
Japán nyelvű, de így is nagyon hangulatos játékmenet-előzetest kapott az ifjú Lara Croft legutóbbi kalandja, a Rise of the Tomb Raider. A videó természetesen a közelgő PlayStation 4-es változat kapcsán érkezett.

Ahogy azt már egy ideje tudjuk, a Square Enix október 11-én egy ünnepi Rise of the Tomb Raider-kiadással ünnepli majd meg a Tomb Raider-sorozat huszadik születésnapját. A csomag legnagyobb különlegessége, hogy már PlayStation 4-en is elérhetővé teszi a címet, ráadásul egy zombimóddal és kooperatív játékkal is kiegészül a felfedezős móka. Ebből kaptunk most egy rövid, de nagyon intenzív kedvcsinálót, így az se tűnik akkora problémának, hogy egyelőre japán nyelvű az ízelítő.

14.
14.
Stranger
#9: Ámen. Annyi, hogy még csak Lara sem maradt meg. Az a neve, de ez már egy TELJESEN más karakter.

#11 Az Underworld még nem volt ilyen. Kifejezetten jó pályák is voltak benne, csak sajnos az 1 éves fejlesztési idő és a gyenge sztori betett a játéknak keményen. :( Nem értem miért nem léptek meg végre egy manuális kapaszkodást például, a platformer rész nevetséges automatikus kapaszkodással. Akkor végülis nekünk mit kell csinálni? Ilyen szempontból tényleg kijátsszák már magukat a játékok.
12.
12.
Nekem a trophyval volt bajom az elozonel, a single reszbol mindent maxolni azert kihivas volt, erre meglattam, hogy multiban level 60...aha kosz, alig tolta valaki ps4-en, volt h meccset nem talalt egesz nap, szoval azert utaltam oket, de itt talan mivel nincs szokasos multi hatha ertelmesebb lesz.
11.
11.
#9: Sztem a Legend és az Anniversary (főleg az Anniversary) még jók voltak, de nekem már Underworld sem tetszett. Ott már elmentek a mostani irányba. Sajna szinte tényleg magát játssza a játék. Egyszer végigjátszós, de semmi több, sajnos :(
10.
10.
godach
#4: Megsúgom. Nem fog tetszeni :D
9.
9.
enalevi
a Crystal Dynamics miota megvette a Tomb Raidert meg egy jo reszt nem csinalt.Lehet Tomb Raidernek nevezni,de ez nem az.Annyi a közös ,hogy Laraval kell jatszani.A regi Cores reszeket 2 3 4, evente kijatszom.Ezek az uj reszek annyi kihivast se jelentenek ,mint egy Aldwych a TR 3 ban.Szepnek gyönyörü,de csak ennyi.
8.
8.
Yanez
#7: Szerintem nincs gamer, akinek ne tetszene. :) Szívesen!
7.
7.
Skygameboy
#4: A W3 több mint kötelező ! Amúgy megfogadtam a tanácsod és ma megvettem a ratchet-et és nagyon dobja. Köszi szépen :) !!!
5.
5.
Gykrizsi
#4: El nem hiszem, hogy még mindig nem vitted végig. Nagy hiba:)
3.
3.
Trottenbauer
#1: Ha úgy nézzük, hogy egy olyan konzolra volt eddig elérhető, ami a japánoknál szinte nem is létezik, akkor visítva tekinthetjük ezt új megjelenésnek.
1.
1.
Yanez
Komolyan mondom, ugy reklamozzak a jatekot, mintha eddig meg sem jelent volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...