GC 2016: Xbox One S - jönnek a kistestvérek

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 16.
  • Hardver
Link másolása
Néhány ember már betekintést nyert a színfalak mögé, és egyikük lefotózta a Microsoft standját is. Innen tudjuk, hogy további Xbox One S-konzolcsomagok érkeznek az ősszel, ezek már kisebb háttértárral rendelkeznek és így olcsóbbak is.

A Microsoft standjáról származik az alábbi kép, amelyen egyértelműen látható, hogy két új Xbox One S-konzolcsomag érkezik a FIFA 17-tel. A bundle-ök érdekessége (és egyben ez az egyetlen eltérés közöttük), hogy az egyikben 500 GB-os, a másikban 1 TB-os merevlemezzel szerelt masinát találunk.

A két kiszerelés kiskereskedelmi ára a következőképpen alakul: az 500 GB-os modellért 299 eurót, az 1 TB-osért 349 eurót kérnek. Mindkét csomaghoz egy hónapos EA Access-előfizetés jár. A megjelenési dátum szeptember 22.

Addig csak a 2 TB-os Xbox One S lesz kapható, ha erre fáj a fogad, érdemes egy pillantást vetned a Gears of War 4 különleges konzolcsomagjára is.

9.
9.
user101
Én arról látnék szívesen egy statisztikát, hogy egy átlag usernek, mennyi konzolja van egy generáció alatt, az mennyibe került neki ( plusz a játékok felára ) és két lejáratott franchise miatt miért vesznek az emberk egyáltalán box-ot ? :D
8.
8.
sebtapasz
Öcsém,ezek a konzolgyártók milyen pénzlehúzó, szarrágó banda!! :-(:-(:-(
7.
7.
Hunszi
#4: Először is, mert hivatalos partnerek, minden FIFA bemutatón vagy konferencián állandoan Xboxok alatt fut a játék, így egyáltalán nem meglepő bundle...másodsorban pedig azok csak az ismerőseid, rengeteg ember van, aki a FIFA-t csak az Ultimate Teamért veszi meg, főleg aztán idén...online ranglista lesz, a legjobbak pedig bekerülnek a következő évi FIFA bajnokságra, aminek összdíjazása 1.3 millió dollár.
6.
6.
Aanash
#5: Elvileg az olcsóbbik olyan 90 ezer körül van.
5.
5.
gorgo
Na én veszek egyet ha 100 körül lesz az ára :)
4.
4.
strike19
Ezeket a Fifa Bundle sose értettem.Miért mindig egy kontroller árulják.Aki fifázni akar úgyis valami baráttal nyomja.
Nem sok ismerősőm van aki csak onlineba nyomja.
3.
3.
DON GONDOCS
Egy Gears 4 vagy Mafia 3 bundlet talán még vennék is.
1.
1.
deso
Fekete is lesz belőle végre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...