GC 2016: Reus megmutatja, mennyire tud FIFA-zni

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts tegnap esti műsora leginkább azoknak kedvezett, akik mélyebben is bele szerették volna ásni magukat a közeljövő EA-játékaiba - így például a FIFA 17 is elég sok szerephez jutott.

A FIFA 17 szeptember 29-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra, és ahogy arról már többször is szót ejtettünk, egy sor változást hoz magával: az EA Sports motort váltott például, így itt is a Frostbite engine dolgozik, és bevezetik a sztorimódot is, amiben a Premier League egy fiktív focistájának karrierjét játszhatjuk végig.

Az EA tegnap esti Gamescom-műsorában nagy szerep jutott a játéknak, most az Ultimate Team újdonságait vették végig a készítők. Az idei részben például mindenféle kihívást teljesíthetünk és napi szintű bajnokságokban vehetünk részt a csapatunkkal a jutalom reményében, további érdekesség pedig, hogy bizonyos menedzseri teendőket a mobilunkon keresztül is elvégezhetünk majd.

A játékmód rajongói valószínűleg örülnek annak a hírnek is, hogy a kiadó 1,3 millió dollár összdíjazású versenyt indít az Ultimate Team játékmóddal. Ebben azok indulhatnak majd el, akik jól teljesítenek a napi szintű bajnokságokban, és kiemelkedő helyezést érnek el az idevágó világranglistán: a 32 legjobb Ultimate Team-játékos veselkedhet majd egymásnak.

Az Ultimate Team újdonságaiba az alábbi videó ad mélyebb betekintést, alább pedig a játék borítóján feszítő Marco Reus FIFA-zik picit a műsorvezetőkkel.

A mobilosok sem maradnak FIFA nélkül természetesen, az Androidra, iOS-re és Windows Mobile-ra készülő játékba ebben a videóban leshettek bele:

6.
6.
lacinho01
Már csak 1 hónap ès szalai a realba igazol :)
5.
5.
Hab
Amúgy most hogy az EA sports a Bayern hivatalos támogatója lett, nem értem miért nem lehetett szavazni egy Bayern játékosra, hogy a borítóra kerüljön? Persze úgy sem veszem meg a fifát, de a Pannonbajor vérem kötelez hogy feltegyem a kérdést :)
4.
4.
TIKO.
halálos game lesz! :D várom
3.
3.
JacoB
Csak most hallom,hogy már hangjuk is van a játékosoknak :O Nemááár :-D
2.
2.
JacoB
ÚRISTEN ... Mi ez a trailer :O csóri PES már megint besz.pja :DDD
1.
1.
respectpele10
Castro-val jól tolta. :D A játék meg pre order. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...