GC 2016: Titanfall 2 - a 60 fps a cél

Link másolása
Egy interjúban Joel Emslie, a Titanfall 2 művészeti igazgatója beszélt a játék technikai oldaláról: elárulta, hogy a kezdetek óta nagyon fontos számukra a 60 fps, ezért az összes platformon ezt a sebességet szeretnék elérni.

A Titanfall 2-t az elődjéhez hasonlóan egy erősen átalakított Source motor fogja hajtani, a fejlesztők célja pedig most is az, hogy 60 fps-sel fusson a játék. Joel Emslie, a cím művészeti direktora részletesebben is beszélt a Titanfall 2 technikai hátteréről.

Elárulta, hogy egyelőre még nem akarnak azzal kapcsolatban ígéreteket tenni, hogy milyen felbontásban fut a játék, ugyanis még az utolsó simításokat végzik. Az viszont biztos, hogy a csapat célja a 60 fps elérése, ráadásul nem csak a multiplayer, de az egyjátékos kampány esetében is.

Apropó, kampány: Emslie az egyjátékos résszel kapcsolatban is megemlített egy-két érdekességet. Elmondta, hogy a kampány sokkal hosszabb lesz, mint azt sokan gondolnák, valamint változatos és egzotikus környezetet járhatunk majd be. A főszereplő titánjának karakterét próbálták úgy formálni, hogy ne legyen könnyen felejthető és a játékos egy idő után ragaszkodjon hozzá. A kampányért egyébként egy különállós csapat felelős a Respawnon belül.

A Titanfall 2-vel kapcsolatban a napokban rengeteg érdekesség és videó látott napvilágot, ezeket erre találjátok. A játék október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

15.
15.
user101
Én suzukival járok, mert erre volt pénzem, most akkor szégyelljem magam, mert tized annyit böfög, mint egy 320d bmw ? Kontextusba téve: ha 10 év alatt nem vettem konzolt-slimkonzolt-mégslimebbkonzolt-újgenerációskonzolt-újgenerációsslimkonzolt, de összesen az eladott alkatrészeket leszámítva kevesebb, mint 90e forintot költöttem és többnyire 60fps-el fullHD-ban játszom a játékokon akkor én most szarabb alak vagyok, mint aki 30 fps / 720p-vel ? Csak, hogy tudjam, hol a helyem ! :D
14.
14.
#13: Nem is tudtam, hogy a casual gamert mar hardverbuzulasra is hasznaljak, es csak az a hc gamer aki folyton frissiti a pc konfigot...mindig tanul ujat az ember itt a sok gyoker kozott!
12.
12.
godach
Megvan ismét az idióta triumvirátusunk.
2.
2.
DON GONDOCS
Oké multinál butítsák hogy jól fusson, de kampány az legyen szép. De várom már a megjelenést. Remélem a respawn odateszi magát kampány részről és egy újjabb nagysikerű fps kerül a piacra. Fuuu de rohadt optimista vagyok.
1.
1.
mestermagyar
Isten tudja mivel akarnak ezek 60fps-t elérni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...