GC 2016: Forza Horizon 3 - nyolc perc gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
A Gamescomra kilátogatók első kézből tapasztalhatták meg, milyen élményt nyújt a Forza Horizon harmadik része. A legújabb prezentációban egy Lamborghinit és egy Jeepet hajtanak meg a kollégák.

Ezúttal Ausztráliában koptathatjuk az abroncsokat a Forza Horizon 3-ban. A terep szinte az off-road versenyekért kiált, és a készítők nem is okoznak csalódást.

Az alábbi gamescomos videóban egy kis országúti száguldással indítunk egy Lambo volánja mögött, majd jöhet egy kis terepmunka egy Jeeppel.

A demó egy Xbox One S-en futott.

A játék szeptember 27-én mutatkozik be Windows 10-en és Xbox One-on.

68.
68.
DON GONDOCS
#66: Gondolom a különböző terepviszinyikhoz külömbző kategóriájú vagy felszerelésű kocsikkal lehet menni mint a crewban :D
66.
66.
#63: Olyan kocsival mész amivel akarsz, ott ahol akarsz. Azért váltott a gép a játékosnak, mert ez szerintem a játék legeleje, ahol gyorsan megízlelheted a különböző autókat, utána meg majd bedob a mélyvízbe. (Gondolom én.) Forza-szűzként a másik kérdésedben már nem tudok sokat segíteni, de az biztos, hogy a Horizon inkább az arcade vonalat erősíti.

#65: Pedig ha valakinek muszáj lenne, én neki adnék igazat, bár ezután is igyekszem kimaradni az egészből.
63.
63.
Most ez akkor hogy van? Véletlenszerűen vált kocsit menet közben a játék, vagy én előre beállíthatok valamit és más terepnél vált automatikusan?
Forzából van komolyabb hangvételű rész vagy az arcade vonal van inkább előtérben? Sok kérdés...
57.
57.
delphijos
Nagyon szép lett szerintem. Talán egy dolog ami egy kicsit illúzióromboló, hogy a bokrokon úgy száguld keresztül az autó mintha betonúton menne.... Ettől függetlenül ha vennék box-ot az a Forza-k miatt lenne.

A samdbox és openword vitában meg a véleményem: @%#$^%* Csak viccelek, igazából le....rom . :)
35.
35.
kamgecam
Szerintem ez krva jó lesz, nem értem min szenvedtek már megint.Örülnék ha ps4-re jönne ilyen autós game. Nem rossz a DC de az ilyen motorstorm feelingű játékok jobban bejönnek.
27.
27.
#25: Á, hagyd rájuk :D gk top cikkeknél 5-6 ilyen ember basztatja egész nap egymást, csak a szerep cserélődik fel. Ennél már csak az az ütősebb, mikor a moderátorok is aktívan benne vannak. Néha rendesen élvezni lehet ezeket az agresszív vitákat.
10.
10.
#9: Olvasom eleget az oldalt, és őt sem most látom először. Persze nem figyeltem még meg, hogy általában mit/hogyan kommentel (miért tenném, aki hülye, amúgy is kitűnik), de ez a hozzászólása szerintem még épp a korrekt kategóriába sorolható, a TDU-s példának van alapja. Viszont a grafikás hülyeségét én sem értettem, hiszen gyönyörű a játék.
9.
9.
Gykrizsi
#8: Valószínűleg nem ismered még, mert egy ideje nem volt az oldalon, de ha ismered, akkor tudod, hogy neki semmi sem elég jó játék. Ez a dzsiádzsó egy gyökér, és abban igazad volt, hogy mi voltunk a buták, hogy reagáltunk rá.
8.
8.
#2, 4, 6, 7: Úristen, nem tetszik neki a kedvenc játékotok. Hogy merészeli??

Csak csóválom a fejem, amikor ezeket olvasom.
7.
7.
PS4jacksony
#1: Most,hogy neked nem tetszik ez a játék tömegesen fogják visszamondani az előrendeléseket......... Ha ez a játék neked nem tetszik akkor nem tudom van e értelme erőltetned ezt a videójáték világot.....A Forzákra sokmindent lehet mondani de,hogy nem jók az egész egyszerűen butaság.Max elfogadom,hogy neked nem jön be akkor játsz a Test Drivval ( éN PL: Szerettem azt is ) de légyszi legalább ne írj butaságokat....
6.
6.
PaprikaJancsi
#1: Ez gyenge próbálkozás volt. :D
5.
5.
Neo1989
Ez az E3-as gameplay de ami mind 1. Mondjuk nekem tetszett az 1-2 is.
4.
4.
Gykrizsi
#1: Komolyan, azt hittem végre eltűntél, erre csak ide evett a fene. Ha szerinted ez a játék nem jó, akkor nem tudom miért vagy itt, miért érdekelnek a videójátékok. Vagy szimplán egy elkeseredett ember vagy. A Horizon sorozat szerintem az egyik leghangulatosabb játék, mivel minden porcikájában pozitív energiát sugároz. A második résznek is egy nagy hibája volt, hogy folyamatosan azon gondolkoztam, bárcsak élőben is ott lehetnék, csapathatnám jobbnál jobb autókkal a Francia riviérán, a szűk szerpentineken az olasz tengerparton.
3.
3.
crytek
#1: VÉGRE legalább jön más is a NFS 245 meg a Colin 672 mellé. 256 ezerszer inkább ez mint a szotyvadt NFS-ek.
2.
2.
greenmelon
#1: Ezt előadod az összes Horizon résznél?:D
1.
1.
dzsiádzsó
Szerintem ezt 10 éve tudta a Test Drive is, ami egy lesajnált játék, szvsz pedig egy korát megelőző 10/10 alkotás volt. Tényleg nem értem ezen mit esznek az emberek, akik mondjuk a TDU-t meg nem szerették? Vagy valóban elég pár populáris disco zene, menő kamer váltások némi parasztvakítás és rögtön ettől jó egy játék? Grafika meg inkább csak fika lenne nálam, sztm elég gyengusz, főleg popup feltűnő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...