Visszatér az Allison Road

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Hiába lőtte le a Team17 a P.T. ihlette Allison Road fejlesztését, az eredeti ötletgazda, Christian Kesler úgy döntött, nem hagyja eltűnni a süllyesztőben a játékát, és újonnan alapított stúdiójával fejezi be annak fejlesztését.

Júniusban jelentettük, hogy bár a Team17 felkarolta a P.T. ihlette Allison Road készítőit, később mégis lelőtte az egész projektet, vele együtt a Kickstarter-kampányt is. Akkor úgy tűnt, végleg búcsút inthetünk a horrorjátékok következő üdvöskéjének, de az eredeti ötletért felelős Christian Kesler máshogy képzelte el a projekt jövőjét.

Nemrég az IGN-nek adott interjút, amiben megerősítette, hogy frissen alapított stúdiójával, a Far From Home-mal úgy döntöttek, befejezik az Allison Roadot. A játék fejlesztését egyelőre egyedül viszi, de mint elmondta, a korábbi demót és az eddigi anyagokat is ő készítette. Azt viszont megerősítette, hogy ha szükséges lesz, akkor alkalmazni fog más fejlesztőket is.

1.
1.
McDuff
érdekes hogy amikor a PT-vel kijöttek a pozitív feedback miatt hirtelen mindenki azt kezdte el majmolni, de azóta se jött ki senki egy játékkal se :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...