Dark Souls III - bemutatkozott az Ashes of Ariandel

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Ugyan már tegnap, idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III első letölthető kiegészítésének részletei, a hivatalos bejelentés azért így is tartogatott egy-két új, érdekes infót. És persze látnivalót is.

Egy kisebb szivárgásnak köszönhetően tegnap már írtunk a Dark Souls III első DLC-jének főbb információiról, de a hivatalos bejelentés kicsit részletesebben is beszámol az Ashes of Ariandel csomagjának tudnivalóiról.

A bővítmény október 25-től lesz elérhető, PC mellett PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. Ahogy arról már megemlékeztünk, rengeteg új ellenfél, felszerelés, fegyver és varázslat is helyet kap a DLC-ben, amiben egyébként egy teljesen új helyszínt, a fagyos, hófödte Ariandel világát kell bebarangolnunk. Küldetésünk szerint ki kell derítenünk, milyen szörnyű titok következtében vált fagyos, kietlen vidékké Ariandel. Emellett a játék kompetitív multiplayer módja is kiegészül, méghozzá új funkciókkal.

A DLC a szezonbérlet tulajdonosai (25 dollár) számára ingyenes lesz, aki viszont különálló formában szerzi majd be a pakkot, annak 15 dollárt kell fizetnie.

1.
1.
DarkLord
Nagyon jó lesz, imádom az ilyen havas tájakat amúgy is. Írtam is nem rég, hogy biztos valami perverzióm ez, hogy az ilyen havas helyszíneken játszódó dolgok jobban érdekelnek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...