ReCore - így fest a gyűjtői kiadvány

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Korábban megismerkedtünk már a szeptemberi megjelenések sorát gyarapító ReCore pofás gyűjtőknek szánt kiadásával. A brit GAME áruházlánc viszont volt olyan jófej, hogy egy videón is bemutatta a teljes csomagot.

A játék gyűjtői kiadása többek között egy gyönyörű fémdobozzal, egy exkluzív litográfiával, egy éremszerűséggel, továbbá egy fantasztikusan pofás, Macket és Joule-t ábrázoló szoborral megfejelve érkezik. Ez a kiadás 179,99 dollárba fog kerülni.

A játék egyébként tagja az Xbox Play Anywhere programnak, ami azt jelenti, hogy szeptember 13-i premierjét követően elegendő egyetlen platformra megvásárolnunk a ReCore-t, utána mind PC-n, mind Xbox One-on játszható lesz számunkra.

A távoli jövőben játszódó sci-fi akció-kaland egy fejtörőkkel, akcióval és platformerrészekkel színesített kihívás lesz, amiben egy Joule Adams nevű hősnőt alakítunk majd. Adams különlegessége, hogy szoros kötelék van közte és Corebot nevű társai, vagyis robotjai között. Mack, Seth és Duncan egytől egyig egyedi képességű példány, így mindegyiküknek eltérő helyzetekben vesszük majd hasznát.

8.
8.
sebtapasz
Hát....azért nem is tudom jópofa játéknak tűnik,csak félő,hogy ez sem hozza majd az elvárást ...meghát...a tomb raidert óta,ha jól emlékszem ez az egyetlen exkluzív játék boxra,ami valljuk be nem egy egetverő AAA-s játéknak tűnik,de hátha!!!!
7.
7.
user101
#6: Bakker, ennyiért már egy konzolt is csomagolhatnának mellé lassan ! :D
Az emberek meg sírna amikor egy félkész indie játék kijön 60 juróért...
6.
6.
BloodyDeath
#5: 219,99€-ban nincs steel book, és season pass. Enyi a különbség.

http://www.gameware.at/info/space/Gears+of+War+4+Collectors+Edition+%28AT-PEGI%29?emphasize=X1-GEWALC
5.
5.
Gykrizsi
#4: Igen, amit írsz az igaz. Az a gears 4-s cucc viszont elég komoly, legalábbis képről ítélve, méretes darabb. A másik, bevallom nem találom (219€), de gondolom a fegyver replikás dologra gondolsz. Azt viszont úgy tudom nem hivatalos, csak valami cég gyártja hozzá, mert külön is megvásárolható, csak egybe is pakolják neked. Ha másról beszélsz, akkor dobhatnál egy linket.

A Horizon is pofás darab, méretre AC-nak tűnik, az ára is annyi, viszont a Last Guardian szerintem kicsit borsos, így képről a szobor nem olyan nagy. Persze ez lehet becsapos. Így viszonyításnak szerintem ez a Recore nem vésze árban, bár egy artbook elfért volna. Mondjuk az a DOOM-hoz is befért volna még.
4.
4.
BloodyDeath
#3: Azt mondjuk aláírom, hogy én csak is egy honlapról mondok árakat. Nem átlagolok, így lehetséges, hogy kissé elferdült a hozzá látásom. Viszon a Doom, Batman és az Uncharted 4-ben ugyan akkora magaságú szobrok vannak, azokat 149,99€-t vettem. A Deus Ex, Assassin's Creed Syndicate-ben kisebb szobrok vannak, azokat 119,99 €-t vettem. Ezek ugyebár multi platform játékok.
Most néztem ki két ps4 exlusive gyűjtőit. Horizont Zero Dawn, és a The Last Guardian-t. Mindkettő 159,99€-t van. Viszont a Gears of War 4 Ultimate 249,99€-t, míg a sima gyűjtői 219,99€-t megy. Lehet, hogy csak itt ennél a honlapnál drágábbak az xboxone-s gyűjtői kiadások, mert hangsúlyoznám, hogy én mást nem látogatok.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Szerintem nem, ezek olyan egység áron vannak. Tény, hogy egyes boxos dolgok drágák voltak (Halo 5, GoW4), de azok sokkal nagyobb szobrokat adtak. Míg Rise of TR és az Uncharted 4 megegyezik árban, a szobrok és tartalom mérete megegyezik. Ez is nagyobb szobor, ha megnézed. Míg a Bloodborne gyűjtői 40k-ért elég túlárazott szerintem, bár lehet, hogy élőben jobb. Tény, hogy az MS drágább mostanság, de nagyobb dolgokat is kapsz a pénzedért. Biztos van sok más is, nekem most ezek jutottak eszembe hirtelen, de lehet hogy van olyan, amivel rám cáfolsz.
2.
2.
BloodyDeath
Most néztem rá, ahonnan szoktam venni a játékokat. Kicsit röhejesen van beárazva a gyűjtői kiadás. Az alapjáték poszterrel és dlc-vel 38,99€. Míg a gyűjtőiben csak plusz egy szobor van, se steel book, se semmi más, csak ugyan az a poszter és dlc plusz egy szobor 179,99€-ba kerül. Eléggé elszálltak ennek az árával. Nem akarok vitát szítani, mert én szeretem mind két konzolt, de xboxone a gyűjtői kiadások sokkal drágábbak, mint ps4-re. Ezt meg az exlusivoknál lehet a legjobban észre venni. Mert a multi platform játékoknál közel azonos.
1.
1.
RangerFox
A szobron a csaj arca nincs annyira kidolgozva, vagyis elég furának tűnik a szeme, meg úgy a haja, de amúgy gyönyörű csomag. A játék érdekel, de a gyűjtőijét nem tudnám megvenni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...