Októberben jön a PC-s Mortal Kombat XL

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A NetherRealm végre megerősítette a PC-s Mortal Kombat XL megjelenési dátumát. A minden földi jóval megpakolt kiadásra október elején csaphatunk le, ráadásul a portot a tapasztalt Qloc rakja össze.

A múlt hétvégén a szemfülesek már kipróbálhatták a PC-s Mortal Kombat XL bétáját, de egészen mostanáig nem tudtuk, mikor élesedik a Steamen a végleges változat. Október 4-én.

A csomag az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazza - beleértve a Kombat Pack 1 és 2-t is. Ed Boon megerősítette, hogy az alapkiadás fejlesztőjétől, a High Voltage-től elköszöntek (nem véletlenül), így az XL PC-s változatát már a portolásban jártasabb Qloc csapata rakja össze.

Akinek már megvan a Mortal Kombat X, október 4-én egy javítást tölthet le hozzá, amely rengeteget javít a játék egyensúlyán, és a továbbfejlesztett online részt is megkapja vele. A négy új karaktert (például a Xenomorphot) tartalmazó Kombat Pack 2 külön is megvásárolható lesz számukra.

7.
7.
dcba
#6: A mortal kombat is eloszor pancserok kezeben volt, csak sztem az kevesbe komplex igy jabithato volt mig a batman elegge komplex jatek volt es konzolon is droppol eleg sok helyen 30 fpsrol is. Egyszeruen az a jatek alapjaiban lett elcseszve technikailag.

Amugy en meg most is vevo lennek egy javitott batmanre, de ilyen tuti nem lesz mar.
6.
6.
zsocc-nrg
Meglepő hogy a Warner (feltételezem ők pénzelik ezt is, mivel az MKX mögött ők állnak kiadóként) képes volt tapasztalt fejlesztőket felkérni a munkára míg az Arkham Knight esetében csak egy inkompetens csapatra futotta a pénzből. Sztem alapnak kellene lennie hogy a pc portokat a Qloc, Nixxes vagy más hasonlóan jó referenciával bíró csapatok készítsék, így a botrányok is elkerülhetőek lennének.
5.
5.
dcba
#2: Mar millio helyen leirtak, h az XL frissites mindenkinek elerheto lesz, teljesen ingyen, javitott netcodeval, meg a The Pit nevu palyaval, tovabbi stage fatalitykkel, ergo az MKX es MKXL jatekosok nem lesznek szetvalasztva, mert mindenki MKXL jatekos lesz.

Amiert fizetni kell az a 4+1 (akinek eddig nem volt meg Goro az megkapja a KP2vel) uj karakter (Alien, Leatherface, Bo rai Cho, Tri borg (ez utobbi 4 kulonbozo robot) ) azaz Triborg miatt 8, par skin, amiket a Kombat Pack 2 neven egyben meg lehet venni, vagy a karikat kulon kulon, ahogy eddig is. Sztem eztan a steamen majd csak az egybe kiadas lesz elerheto, bar errol nem irtak semmit, de ha neked minden eddigi DLCd megvan, akkor sztem egy 25-30 euros season passt kell csak megvenned, ahhoz, h minden meglegyen, vagy nelkulozod a 4 uj karit es azt a par skint es nem kerul semmidbe az egesz es jatszhatsz mindenkivel.

Amugy en ajanlom mindenki figyelmebe a cdkeys.com nevu oldalt, ahol 7 euroert meg lehet venni az MKX premium kiadast (minden Dlc par skin kivetelevel).

Remelem tudtam segiteni mindenkinek es hamarosan talalkozunk a csatateren :D
4.
4.
fojesz
3.
3.
Necreon
#2: Uhh, mobil billentyűzet, sry.
2.
2.
Necreon
Kicsit elkéstek vele sajnos, pedig nagyon örülnék ha sikere lenne, de a mindenkinek ingyenes (alap MKX se kellett hozzá) bétára olyan nevetségesen kicsi volt az érdeklődés köszönhetően a High Voltage által Arkam Knight és AC Unity alá sokkal mélyebbre ásott PC port miatt, hogy a kb 500-as playerbase 600-ig se ment fel (steamspy).

Én nagyon játszanék vele multiban, belerakom több tucat órát a training módba mert imádok tanulni és fejlődni az ilyen játékokban... ha van értelme. Az pedig semmi nincs egy stabil online jàtékosbázis nélkül. Az pedig nincs 60 fps és jó netkód nélkül, e téren pedig gyalázat volt az MKX (a teljes profilt még cloudból is törlő hibás patch után kötelezően ingyen adott unlock everything DLC pedig az utolsó koporsószög volt annak is aki legalább singleben élvezte.)

Egyetlen halovány reményem van, az pedig az hogy a várttal ellentétben nem egy 50 eurós lehúzás külön cím lesz 9amit azért a Warnerből szemrebbenés nélkül linéztem eddig a hírig), hanem a régit pohozzák helyre és azt lehet upgradelni.

Amivel még a csekély feltámadási esélyeit rombolhatják, az az osztott multi. Mert ha most teszem azt kiadják steam store-ban az MKXL-t, az tud majd együtt játszani azzal akinek csak MKX virít a neven alatt? Mert értem én hogy csak karakter unlockokban lesz különbség, de más lesz a kliens neve. Az eredeti X tulajoknak meg nem írhatják át XL-re, mert akkor joggal várhatnánk el az XL contentet, karakter DLC-t meg nem osztogatnak ingyen. Remélem nem lesz a pöttöm PC playerbase tovább darabolva, így is alig talált valakit amikor tök ingyenes volt.
1.
1.
zsmester
A felsorolt karakterek a kombat pack 1ben vannak, nem a kettőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...