A jövő héten jön a Pokémon Go Plus

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A hordozható kiegészítő megjelenése már a nyakunkon van. A népszerű mobiljáték fejlesztője, a Niantic Labs bejelentette, hogy a Pokémon Go Plus a legtöbb piacon szeptember 16-án debütál majd.

Noha az eredeti tervek szerint júliusban kellett volna megjelennie a Pokémon Go Plusnak, a készítők végül eltolták a premiert, mivel inkább a játék frissítésével voltak elfoglalva. Aki nem tudná, egy olyan karperecről van szó, amely figyelmezteti a játékost, ha egy megszerezhető pokémon vagy Pokéstop van a közelben.

Az eszköz 34,99 dollárba kerül, és a Pokémon Go androidos és iOS-es változatával egyaránt kompatibilis. Nagyszerű ötlet, hogy a kütyüvel a mobiltelefonunk elővétele nélkül is játszhatjuk a Pokémon Gót, a lények befogásához elég egyetlen gombot nyomva tartanunk. A kapcsolatért a Bluetooth Smart felel, a technológiát számos egészség- és fitneszalkalmazás használja.

A Niantic szerint a karperec a legtöbb régióban szeptember 16-án jelenik meg. A csapat egyébként elkészíti a játékot Apple Watch-ra is.

Eközben a Nintendo bejelentette, hogy a cég következő mobilos játékai, az Animal Crossing és a Fire Emblem csak 2017 elején jelennek meg. A frissen leleplezett Super Mario Run decemberben érkezik.

6.
6.
Batman
Kutyat nem erdekel mar a pokemon go. Most adjak ki, hatha par embert visszahuznak. Ha nem. Ez a hajo elment, jon a rossz ido, lehet szobaba jatszani ujra. AMEN!
5.
5.
XuChi
#4: Ezt a vacakot a program megjelenésekor kellett volna kiadni, akkor nagyot szólt volna. Emiatt a műanyag izé miatt nem fognak újra játszani vele! szerintem.
4.
4.
hunvenom
Minden esetre ez az óra elég kétesélyes vállalkozás...mindenhol azt olvasni, hogy fogynak a felhasználók. Vagy sikerül új usereket szerezni az órával, és ilyen esetben nyernek vele, vagy pedig legyártanak x millió darabot, aztán rájuk fog rohadni a fele, mert nem fogy olyan ütemben, mint ahogy szeretnék.
3.
3.
hunvenom
#2: Láttam már 16-17 éveseket Pikachus pólóban vadászni :D tény hogy elég hülyén nézett ki! Viszont az Apple Watch lehetőség már kicsit minőségibb vonalat fog képviselni, csak azt nyilván nem 10.000 forintért cserébe kapod.
2.
2.
XuChi
Komolyan van olyan elmeroggyant, aki egy ilyen vacakolt a ruháját fog a városban rohangálni? Jelezvén a világ felé, hogy infantilis. Szerintem gyerekeknek jó lesz, na de 15 év felett ciki.
1.
1.
DON GONDOCS
https://media.giphy.com/media/SiUIIdSKuCN1e/giphy.gif

Ha valami ilyesmivel jön az NX akkor meg van a jelen generáció nyertese :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...