Hitman - a legkeményebb epizód következik

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
47-es ügynökünk legközelebb a zord Coloradóba látogat egy megbízás keretében. A legújabb teaser tanúsága szerint minden eddiginél keményebb kihívással nézünk szembe, hiszen egy magánmilícia edzőtáborát kell felkeresnünk.

A legújabb epizód Freedom Fighters elnevezése ismerősen csenghet az IO Interactive rajongói számára, hiszen a dán csapat 2003-as kultjátékára utal. Az ötödik epizódban egy coloradói farmra kell beszivárognunk, ami egy magánhadsereg edzőtáboraként funkcionál. Ezúttal négy célpontunk lesz (a korábbi epizódokban csak kettő volt), mindegyikük nagyon veszélyes ember, ha úgy tetszik, bioterroristák, kedvenc játékszerük pedig a vegyi fegyver.

A Square Enix szerint ez lesz a 47-es ügynök eddigi legnehezebb megbízatása, ráadásul a történet szempontjából kulcsfontosságú, hiszen egy érdekes évadfinálénak ágyaz meg. Csak akkor győzhetünk, ha a korábban megtanult képességeinket használjuk.

Az utolsó előtti epizód szeptember 27-én debütál. Ha a dobozos verzió mellett döntenél, január 31-ig kell rá várnod.

1.
1.
GAMEROD
A számomra még mindig megunhatatlan Blood Money-hoz kéne visszanyúlni, és annak minden játékeleméhez. Ez az epizodikus megvalósítás nem nagyon jön be, de a hangulat sem. Teljesen felesleges ekkora térképeket készíteni, ha csak egykét viszonylag könnyen elérhető személyt kell likvidálni. Hiába a sok játékmód, azoknak nem sok értelme van. A brutálisan nagy tömeg sem hiányzik a pályákra, elhiszem hogy a Blood Money Murder of Crow pálya után vérszemet kaptak a fejlesztők erre, de abba még beleillett itt már felesleges erőforrás pazarlás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...