Gears of War 4 - lesz első napi javítás

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 2.
  • Letöltés
Link másolása
De csak azoknak kell letölteniük, akik a lemezes verzióval játszanak, ha a digitális változatot töltöd le, akkor a patchet alapból tartalmazni fogja a kliens. Ezenkívül új konzolcsomagot leplezett le a Microsoft.

Manapság már nem nagyon lehet megúszni egy-egy nagyobb megjelenést Day One patch nélkül, nincs ez másként a Gears of War 4 esetében sem. A javítást azonban csak a fizikai változat tulajdonosainak kell letöltetniük - mérete 11 GB lesz.

Nem tudni pontosan, hogy mit tartalmaz a tapasz, annyi azonban biztos, hogy a digitális verzió alapból naprakész lesz. Ráadásul nem a premier napján kell nekiesned a kliens letöltésének, hiszen az előtöltési lehetőség már kezdetét vette.

Ha már most megvásárlod a játékot, cibálhatod is le. Xbox One-on ez 54,6 GB-nyi adatot jelent, míg PC-n kereken 80 GB-ot. Természetesen mindegy, melyik platform mellett döntesz, az Xbox Play Anywhere-nek köszönhetően mindkét masinára megkapod a játékot.

A Microsoft emellett elhintette, hogy további két konzolcsomag érkezik a Gears of War 4-gyel. Az első egy fehér színű, 1 TB-os merevlemezzel szerelt Xbox One S-t tartalmaz a játék kópiája mellett.

A másik, Special Edition névre hallgató csomagban egy 500 gigás Xbox One S-t találunk, igaz, kék színben. A bundle csak november 1-jén érkezik.

Mindkét csomag esetében korlátozott ideig megkapjuk az Xbox 360-as Gears of War-gyűjteményt is.

11.
11.
delphijos
#9: Ha csak simán a kék verzióról lenne szó, az más, de ha már mellépakolják a játékot, szerintem illene megjelenéskor elérhetővé tenni. De mint mondtam, ez az én véleményem.
10.
10.
Inferno
Én csak annyit várok h végre ez játszható is legyen első nap mert eddig se a quantum break se a forza horizon 3 PC startja nem az h nem sikerült hanem egyszerűen szörnyű volt plussz a horizonhoz még hozzá,se nyúltam mert annyi lag van benne meg shuttering h játszhatatlan :/
8.
8.
kopic
Nagyon faja az a kék szín.
7.
7.
DON GONDOCS
Észrevétel nem lényeg. Nem tudni pontosan, hogy tartalmaz a tapasz (mit)
4.
4.
Gykrizsi
#3: A fanoknak ott van a festet gép, ez inkább csak olyan szimpla kiadás.
3.
3.
delphijos
Az hogy majd egy hónap múlva jön a csomag az azért elég nagy butaság. Ez azért főleg a fan-oknak szólna, kiváncsi lennék azok közül viszont ki vár addig....
2.
2.
RangerFox
Az a kék nagyon baba. Plusz hogy megkapják az x360-as részeket is, elég jó ajánlat szerintem.
1.
1.
Gykrizsi
Van játék, amihez nincs?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...