Hitman - a hónap végén jön a szezonzáró

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 12.
  • Videó
Link másolása
Október utolsó napján hivatalosan is lezárul az epizódokra szabdalt új Hitman első szezonja, a 47-es ugyanis a Japánba tett kitérője után egy időre biztosan leteszi a zongorahúrt.

A Square Enix és az IO Interactive hivatalosan is megerősítette, hogy október 31-én zárul a Hitman első évada. A helyszín ezúttal Japán lesz, Hokkaido szigete, ahol egy Situs Inversus nevű küldetés keretén belül kell eltenni láb alól a megjelölt célpontot. Az új rész egyébként az exkluzív GAMA nevű magánklinikán és üdülőben játszódik, így nem meglepő módon a gyönyörű helyszínek mellett a nagyon modern technológia is képviseltetni fogja magát. Ami biztos, hogy megfordulunk majd egy Zen kertben és egy sushiétteremben, illetve a Japánra jellemző gyönyörű tavaszi hangulat is garantált.

A rajongóknak egyébként nem szabad elkeseredniük, amiért egy időre nélkülözniük kell majd a 47-est, a sorozat írója, Michael Vogt ugyanis nemrég elárulta, három szezont terveznek.

4.
4.
GAMEROD
Sajnos nem lett olyan jó amilyet vártam, kicsit nyomasztóak a pályák, alig van valami hangulata. Egyedül a gyakorlópálya tetszett, és még Paris, a Sapienza egynek még elment de a többi olyan semmilyen.
3.
3.
dante92
#1: Én is így voltam vele, igaz csak az első rész van meg.
Viszont szomorú, hogy csupán 6 részes az első évad. Oké, lesz még, de basszus...
2.
2.
Chrysh
Szezonzáró...mintha vmi kib*szott filmsorozat lenne, holott csak a lehúzás rejlik a szó mögött.

Fáj kimondani, de crytek szavaival élve, ez csak bundleba fog érni vmit.
1.
1.
Macifasz
Na, begyorsultak itt a végére. :-) Nekem eszméletlenűl adja amúgy ez az új HItam, kedvenc részemre, a Blood Moneyra emlékeztet. Nem bántam meg, hogy befizettem rá. Ugyan ki akartam várni a januér végét a dobozos verzió végett, de nem bírtam magammal. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...