Cities: Skylines - a jövő hetünk katasztrofális lesz

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 23.
  • Megjelenés
Link másolása
A természeti katasztrófák úgy hiányoztak a Cities: Skylinesból, mint egy falat kenyér: egy SimCityn nevelkedett játékos sem tud elképzelni egy efféle címet random tornádók nélkül.

Mint kiderült, a Natural Disasters kiegészítő november 29-én válik letölthetővé 15 euró fejében, az Eurogamer srácai futottak is vele egy próbakört, nekik köszönhetitek az alábbi gameplay videót:

A kiegészítő számos különböző természeti katasztrófát hoz majd magával, a cunamik, tornádók és erdőtüzek beállítástól függően véletlenszerűen és gombnyomásra is utolérhetnek bennünket. Új épületeket is kapunk, ezek segítik előrejelezni a veszélyt és így mérséklik annak hatásait, illetve a lakosok ellátásában is a segítségünkre lesznek a csapások után.

A kiegészítővel együtt egy Steam Workshop-támogatást élvező szcenáriószerkesztő is érkezik, amely ingyenes lesz.

4.
4.
kekesi
#3: Az sose gond ha kell használni az eszünk. Amúgy nekem a Transport Tycoon kimaradt, csak az elmúlt pár évben kedveltem meg a műfajt. :) Viszont lehet akkor megvárom vele a jövő évet, mert sajnos nem sok időm van játszani, addigra biztos kap egy jó leárazást is.
3.
3.
GAMEROD
#2: Jó, viszont elsőre nehéznek tűnhet. Ugyanaz mint a Transport Tycoon, csak már 3D grafikával. Nagyon gondolkodni kell benne hogy ne menjen csődbe a céged.
2.
2.
kekesi
#1: Ez már csak ilyen, sok játék van amiről nem írnak. Pl. Ma jelentették be a Greenheart Games új játékát a Tavern Keeper-t, de egyik magyar oldalon sincs róla cikk.

Amúgy várom a DLC-t, majd karácsonyi Sale alkalmával beszerzem a többivel együtt.

A Transport Fever amúgy milyen? Mert szemezek vele, de a Planet Coaster jobban tetszik, ebben a műfajban.
1.
1.
GAMEROD
Transport Fever a legjobb és legszórakoztatóbb most. Mégse írnak róla egy bemutatót se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...