Nézzünk bele az Assassin’s Creed-filmbe!

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Game Awards során előkerült a december végén mozikba kerülő Assassin’s Creed-film is. Az eseményen egy akciódús jelenetet izgulhattunk végig, melyben hősünk, Aguilar egy kisgyereket szabadít meg a fogságból.

Az alábbi rövid jelentet egy remekül megkomponált szekeres üldözést mutat be, melyben Aguilar (Michael Fassbender múltbéli karaktere) lóháton ered két kocsi nyomába, és szépen lepofozza az őröket.

A héten már láthattunk egy klipet a filmből, így hosszabban is megcsodálhattuk az Animus küllemét. Az Assassin's Creed-mozi hazai premierjére december 29-ig kell várnunk.

10.
10.
Mortis
#9: ez érthető, de csak ő állította meg a világvégét.
9.
9.
Necreon
#3: Desmond létezése teljesen irreleváns, az Animus bárkin működik, azért volt ő az alany az Abstergo-nál mert róla tudták, hogy van olyan őse akinek komolyabban is köze van az első civilizáció által hátrahagyott artifact-ekhez. Ennyi erővel Al-Mualim vagy Rodrigo Borgia leszármazottait is megtalálhatták volna, csak egyszerűbb volt elrabolni egy magányos bárcsapost.
6.
6.
Hát ez így valóban gyenge sajnos. Azért bízom abban, hogy a filmben ez (meg bármelyik akciójelenet) nem így fog kinézni, csak most a teljes footage-ből egy egy perces clipet kellett összeollózniuk szerencsétleneknek...
5.
5.
shatterhand
Operatori munka pocsek. Agyon van drónozva szinte.
4.
4.
dante92
Még mindig azt mondom, hogy unalmas lesz a film. Ez a jelenet pedig olyan...üres...De meg fogom nézni, mert várom, meg AC FAN is vagyok, de az elvárádaim a filmmel magyon alacsonyan vannak. Ezért bízom abban, hogy pozitívan fogok csalódni. De szerintem max 7/10 lesz a film pontozása.
3.
3.
Mortis
tisztára olyan, mint a Brotherhood(?) kocsis jelenete.
SPOILER amúgy azt lehet tudni, hogy a film 2012 előtt játszódik -tehát Desmond- halála előtt vagy mindegy is, mert meg sem fogják említeni (amit furcsálnék)?
2.
2.
imchristailor
#1: Ugye, nincs olyan jelenetsor, ami 1 masodpercnel hosszabb lenne, mert ugy vagnak, mintha kokainos macskak karmoltak volna ossze. Es amennyire hangulatosnak tunt az elozo trailer, ebben a annyira eroltetett, mű volt ez a 'sotet' feeling.
1.
1.
RangerFox
Nem akarom azt mondani hogy ez szar, pedig ez egy szar. A vágás, a jelenetek, az animáció, ez a darkosság, az akció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...