Mass Effect: Andromeda - így néz ki a bázisunk

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi gameplay után egy új videó érkezett a Mass Effect: Andromedáról. Ebben a központi hubként szolgáló Nexus űrállomást és saját hajónkat, az Arkot nézhetjük meg közelebbről. Itt pihenhetünk és tervezgethetünk.

A Nexus űrállomás olyan lesz számunkra, mint a korábbi részekben a Citadel. Hasonlóan az űrhajónkhoz, az Arkhoz ez a szolgál majd bázisként a legénységünk számára. A videóban hallható Avina egy mesterséges intelligencia, amely készséggel ad naprakész útmutatást, mindig tisztában van az aktuális eseményekkel.

A Mass Effect: Andromeda 2017 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A legutóbbi gameplay bemutatót itt nézheted vissza.

3.
3.
olymind1
#2: Már nem lesznek kasztok mint az első 3 részben, csak sok képesség amik közül válogathatunk. Sajnos már korábbi részekben se érdekelte a játékot meg az NPC-ket, hogy milyen kaszttal játszottunk.
2.
2.
Mortis
tetszik, hogy kiemelik a játéknak ezt az oldalát: erősíti a sci-fi érzését s nem az űroperásat.
milyen jó is volna, ha például mérnők kaszttal( eredeti trilógiában is azzal toltam ki először, pont azért, mert valami ilyesmi interakciót vártam, amit körülírok) jobban hozzá lehetne szólni technikai kérdésekhez, ezáltal nyerve meg tudósabb csapattársainkat s lehetőséget biztosítana, hogy a játékba csempésszenek érdekes és előremutató mérnőki/fizikai elképzeléseket, ezáltal játszva tanítana.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...