Itt nézd élőben a PlayStation Experience-et!

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Videó
Link másolása
Alig vagyunk túl a The Game Awardson, a hétvégén még egy jeles eseménynek örülhetünk. Magyar idő szerint este hét órakor kezdődik az idei PlayStation Experience, így mára is jut néhány bejelentés és kedvcsináló.

A PlayStation Experience egy kétnapos rendezvény, amit az Anaheim Convention Centerben tartanak december 3-4. között. A buli a Sony konferenciájával nyit magyar idő szerint este hét órakor. Utána is érdemes követni az eseményt, hiszen az ütemterv tele van játékpanelekkel, interjúkkal és minden mással.

Csak néhány ajánlat: Hideo Kojima este 10-től beszél új játékáról, a Death Strandingről, míg a Guerrilla Games vasárnap hosszabban is demózza a Horizon Zero Dawnt. A teljes program itt található.

Számunkra a Sony konferenciája igazán érdekes: ezt és minden mást élőben követhetsz nálunk, utána szépen feldolgozzuk az új bejelentéseket és látnivalókat.

Kezdés: 19:00!

Alternatív linkek: YouTube, PlayStation.com.

6.
6.
Macifasz
Uncharted DLC és The Last of Us folytatás bejelentve...asszem erre szokták mondani, hogy mára be is lehet zárni az internetet. :-D Mindkettő kb. az év híre számomra játékos fronton. :-D
5.
5.
RangerFox
UNCHARTED The Lost Legacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4.
4.
Sullivan92
The Last of Us Part II bejelentve :D
3.
3.
Yanez
Na ez a Knack 2 nagyon tetszik, ez az én játékom lesz!!! :)
2.
2.
tsulok
#1: Azt tweetelte Insomniac, hogy nem mutatnak semmit. Uncharted DLC-re vagyok kíváncsi, meg Sucker Punch új játékára (ha nem most, akkor majd E3-on be kell mutatniuk)
1.
1.
kamgecam
Az új Spiderman-re lennék kíváncsi amit az Insomaniac készít.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...