Dél-Koreában börtön járhat az aimbot-készítésért

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy új törvény szerint masszív pénzbírsággal vagy akár börtönnel is büntethető az, aki valamilyen hacket vagy csalást fejleszt az online játékokhoz. Eközben Kínában a lootboxokat reguláznák meg.

A csalók mindenhol és minden online játékban óriási problémát jelentenek, és nem egyszerű felvenni velük a küzdelmet. Dél-Korea ezért most állami szinten lép közbe, egy új törvény szerint akár 43 ezer dolláros pénzbírsággal vagy öt év börtönnel is büntethető az, aki olyan eszközt fejleszt és terjeszt, amely megsérti az online játékok felhasználási feltételeit - legyen szó a wall hackekről vagy az aimbotokról.

Eközben Kínában is született egy érdekes törvény, amely jövő májustól lép hatályba, és a lootboxokat regulázza meg. A hatályba lépésétől a fejlesztők kötelesek lesznek több információt szolgáltatni az országból elérhető játékok lootboxaival kapcsolatban, ennek megfelelően közzé kell tenniük, hogy általánosságban milyen kiegészítők lelhetők fel a dobozokban, és azt is el kell árulniuk, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy egy dobozban tényleg ilyet talál a játékos. Ezenkívül a dobozok kinyitása után született eredményeket 90 napig rögzíteniük és az adatvédelem figyelembevétele mellett publikálniuk is kell.

5.
5.
medson
#4: Légvédelmi ágyúval.
4.
4.
Extol
Észak-Koreában pedig kivégzés
3.
3.
flydomi
Helyes.Reméljük,hogy gyorsan elterjed ez a törvény mindenhol.Nevetséges,hogy egyes szolgáltatók,mint a WG nagy ívben tojik az illegális modhasználok-fejlesztők elleni harcra.Csak a játékosok pénzét szedi el a nem megfelelő szolgáltatás nyújtás mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...