Resident Evil 7 - befutott az első tévéreklám

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 14.
  • Videó
Link másolása
Rövid, de hatásos: megérkezett a Resident Evil 7 első tévéreklámja, amelyben néhány új snittet is elcsíphettek a közelgő horrorjátékból. A szpotot stílszerűen a The Walking Dead szünetében vetítették le először.

A Resident Evil 7 komoly vállalás a Capcom részéről, a japánok ismét három számozott epizód után szánták el magukat arra, hogy komolyabban is belenyúljanak a sorozat játékmenetébe. Hogy sikerrel jártak-e, az január 24-én derül ki, de már a demót is lehet tesztelgetni: ez utóbbi immár Xbox One-on is tölthető, a PC-s változat pedig december 19-én érkezik. Épp időben, hogy kevésbé legyen nyugodt a karácsony.

10.
10.
GAMEROD
#2: Az egy dolog hogy fosatós lesz vagy nem, de akkor sem Resident Evil. Megmondom mi ez: jött a VR és egy nagy címmel akarnak kényszeresen bepróbálkozni, mindezt úgy, hogy minden eddig megszokott játékmenetet és szereplőt feláldoztak.
9.
9.
kryszisz
Ha már tévé, akkor lenne egy kicsit OFF kérdésem, mert ebben a témában eddig is segítőkész volt szerencsére a GK közösség, amit nagyon köszönök is.Az a lényeg, hogy holnap venném a tv-t amiről már beszéltem, ha jól emlékszem a ReCore hír alatt, szóval szeretném megkérdezni, hogy a 2 jelölt közül melyiket tartjátok érdemesebbnek a megvételre? Egyik sem HDR Pro-s (10 bites), mert ugyan kinéztem egy olyat is hatalmas akcióval, viszont annak tegnap felszökkent az ára 100 fonttal így felejtős lett sajnos, pedig már kezdtem beleélni magam:)
Na szóval íme a 2 tartalékterv, szintén akciósak épp ezért is szeretnék mihamarabb lecsapni rájuk, kérlek értékeljétek nekem, hogy melyiket lenne logikusabb megvenni egy PS Prohoz, mert eléggé laikus vagyok a témához:

http://www.argos.co.uk/product/5395851

http://www.argos.co.uk/product/3919648

Előre is köszönöm a választ, valamint az eddigi segítséget is! A resihez pedig: baromira várom, e demo engem teljesen magával ragadott anno, kíváncsi vagyok miképp fog működni ez a koncepció a teljes játékban.
8.
8.
x360player
#5: Végre valaki,aki becsüli azt a játékot.
Emlékszem gimiben kölcsönadtam egy osztálytársamnak,és ő is nagyon fosatósnak találta.Főleg az maradt meg bennem,mikor a temetőben látod azt a fickót sírt ásni. Volt egyfajta hangulata. :)

Ha már fosatós játékok: Resik közül a harmadik a csúcs(amikor a rendőrségen bemész egy ajtón,a túloldalon pedig Nemesis fogad.),SH-ból az első,és a Homecoming + Alone in the Dark:The New Nightmare(elején,mikor a kapunál a villámlás idejére megjelennek a szörnyek,majd eltűnnek)
6.
6.
Yanez
Emiatt a játék miatt beneveznék a vr-ra.
5.
5.
DarkLord
Én nem szoktam parázni semmilyen játéktól, de nálam toronymagasan a Silent Hill Homecoming vezet, pedig az nem annyira régi játék, hogy fiatal csíkó lettem volna amikor játszottam, de tisztán emlékszem végig olyan atmoszférája van a játéknak, hogy pár perc alatt magába szippantja az embert és elkezd parázni. Nálam amúgy simán az egyik legjobb Horror játék címére is simán esélyes, de a SH2-őt is nagyon szerettem.
2.
2.
GAMEROD
Lehet hogy parás lesz, de azt a hangulatot nem fogja hozni. Esetleg SHPT, Evil Within és Outlast hangulata lesz, de nem Resident Evil. Nekem idáig nem jött be, szépnek szép de valahogy színtelen az egész. Minden egyes megszokott Resident Evilhez köthető dolog hiányzik eddig belőle.
1.
1.
guba800
Az összes rész közül a 2-ik volt a legparásabb.de szerintem ez a 7-ik is hozni fogja azt a hangulatot. Ugyhogy nagyon váròs!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...