Horizon: Zero Dawn - Aloy múltjának titkai

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 16.
  • Videó
A Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn kapcsán egyre biztosabbá válik, hogy nemcsak robotdinókkal teli világa, de annak és főszereplőjének háttere miatt is érdekesnek ígérkezik.

A Guerilla Games egy vadonatúj fejlesztői videónaplóban mutatja be a játék világának és a főhősének a hátterét, titkos múltját.

A Horizon: Zero Dawn március 1-jén jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. 

17.
user101
A fanboyság első ismérve, hogy az ember hazudik... saját magának is .. :)
16.
Yanez
#9: Godzilla valóban egy überelhetetlen csalódás lett, a többi egy kőkemény közepes kategória, amit csalódásnak semmiképp sem neveznék, max néhány emberke túl magasra tette az elvárásait. A Driveclub pedig egy külön mese.
13.
kastorhun
A grafikailag tényleg gyönyörű, az alaphelyzet is egész jó, de ennyiben ki is merülnek a pozitívumok listája. (látszatra)
12.
DON GONDOCS
#9: Az Order kidobott pénz volt. A Többi meg elmegy.
10.
Egnar
The Order: 1886, Driveclub, Killzone: Shadow Fall szerintem ezekkel semmi baj nem volt, az ordert többször is végigjátszottam és a Shadow Fall is nagyon jó volt...
9.
ADMlN
#8: Oh, my sweet summer child...

The Order: 1886
Godzilla
Driveclub (patchelés előtt)
Killzone: Shadow Fall
Knack
8.
exonic
#3: Egy, már megjelent PS4 exkluzívot sem tudnék felsorolni ami csalódás lett volna. Ez nekem elég hogy bizakodjak! :D
5.
Firsttime
#4: Abszolút bizakodó vagyok én is amúgy. Csak mindig ott van az a fránya de...
4.
aordog
#3: Szerintem (számomra) ha egy játék kikapcsol és szórakoztat, akkor megérte a belefektetett idôt! Külön és sohasem értékelem a dolgokat (grafika, történet, irányítás stb.)...de együtt alkotnak egy egészet! Ennek az egésznek kell szàmomra megfelelni. A többiek véleménye csak egy útmutatás, de ha növekszik a pozitív èrtékelès, akkor biztos, hogy nem egy rètegjáték lesz a végeredmény.
Amikor kipörgetek egy játékot, akkor utána mindig értékelni szoktam magamban, hogy ez számomra mit tudott nyújtani. Nagyon ritkán fordul elô a negatív vélemény! Nem azèrt mert minden tetszik...hanem mert csak jól értékelt játékokat szerzek be, így ritkább a csalódás. Tehát nem hájpolom és nincsenek nagy elvárások, de remélem amit mutat azt majd nyújtani is tudja! Hamarosan kiderûl!
3.
Firsttime
#2: Csak Nehogy mind addig hájpolódjunk, hogy elkezdjünk túl nagy elvárásokat támasztani a játék felé, megjelenéskor meg azért húzzuk le, mert nem olyan lett amilyennek mi megalmodtuk.
2.
aordog
Eszméletlenûl komplexnek látszódik!
A látvány lehengerlô és a játémenet is élvezetesnek igèrkezik!
Kiváncsi leszek, hogy amikor megjelenik a nèp együtt hogyan fog róla vélekedni!
1.
KopyAti
Úgy látom, baromira felépített világ lesz, minden szempontból! Há' ezt már jobban várom, mint az Andromeda-t!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...