A Fanatec leplezte le a Forza Motorsport 7-et

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 23.
  • Pletyka
Link másolása
Annyira nem meglepő, hogy a Microsoft és a Turn 10 titokban már a Forza Motorsport új részén dolgozik. A hivatalos bejelentés előtt a kormányokat gyártó Fanatec képviselője szólta el magát a hetedik résszel kapcsolatban.

Mérget vehetünk rá, hogy a Microsoft és a Turn 10 nem hagyja sokáig parlagon a Forza Motorsport-szériát. Ugyan a hivatalos bejelentésre még várunk, minden jel szerint a kormányperifériákat gyártó Fanatec illetékese elszólta magát, ami alapján úgy tűnik, hogy már javában készül a hetedik rész.

A gyártó hivatalos fórumán a cég vezérigazgatója, Thomas Jackermeier, arra kérte a fórumozókat, hogy árulják el, hogy "milyen hibákat találtak a perifériákon az FM6-ban, és milyen új funkciókat szeretnének látni a támogatott FM7-ben". Bizony, itt egyértelműen a bejelentésre váró Forza Motorsport 7-ről van szó!

A GTPlanet értesülései szerint Jackermeier később frissítette a posztot, és dicsérte a Turn 10 Studiost, amiért nagyon pozitívan nyilatkoztak a Fanatec PC-s kormányairól. A fejlesztők kétségkívül nyitottak a PC-s piac felé, ezért is sürgetik az együttműködést.

Várjuk a hivatalos bejelentést!

28.
28.
Heldengeist
#24: +1
A Ryse tényleg egy középszerű kaszabolsz a csőben játék, de az legalább játék
27.
27.
zozo76hun
az order pont az a jatek amit jobb megnezni a youtube-n, mint jatszani vele.
26.
26.
sasncore
#24: Cső játék, egyforma ellenfelekkel. Tényleg szépnek tűnt, de hamar rájött az ember milyen korlátolt a játék.
24.
24.
DON GONDOCS
Hát én most játszottam az Orderral, de visszasírom a Ryse minden egyes percét. Persze szubjektív kinek mi az egyik hack-n-slash másik tps.
16.
16.
Gykrizsi
#1: Jövőre jönnek új címek, majd kiderül mi lesz belőlük.
15.
15.
habo
Én várom a 7-et,adják csak kifele nyugodtan.
11.
11.
Heldengeist
#10: Az inkább a Need for Speed.
10.
10.
Yanez
A Forza az autóversenyzős játékok CoD-ja. :)
8.
8.
PS4jacksony
Ezek szarják a forzákat :)
5.
5.
Heldengeist
#1: Szerintem fölösleges az összes Forzát pótolni. Ez tipikusan az a játék, amiből megveszed az aktuális legújabbat és azzal ki lehet húzni a generáció végéig.
3.
3.
oticasi
2.
2.
crytek
#1: Ezek a mindenkori fejőstehetenek Halo, Forza, Gears of War.. 2050-be is ezekkel fogunk játszani. Normális különálló ötlet nincs.
Ha ilyen kell Ps4 ott befosol annyi új jó és új cucc jön.
1.
1.
McDuff
Nem azért a 20 forintért, nincs bajom a Forzával, szeretem is őket, de az MS-nek talán más exclusive-kra (ne adja isten újakra!!!) is konctenrálni kéne. Még nincs One otthon, de jövőre már tuti lesz és kb 5 Forzát kapásból pótolnom kéne, Halo-ból (amit szintén szeretek) lesz 1+a Wars, Gears-ből megint csak 1, Fable, az meg hóhóóó... sehol ugye. Szal azért naaaa, MS, please...sok lesz már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...