Mass Effect: Andromeda - rivalizálnak a Ryder-tesók

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 6.
  • Videó
Link másolása
Azok után, hogy kiderült, mikor jelenik meg a következő Mass Effect, a BioWare nemcsak egy vicces kulisszák mögötti ízelítővel kedveskedett, de azt is megerősítette, hogy hamarosan friss hírekkel jelentkezik.

Ahogy arról nemrég megemlékeztünk, a BioWare és az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy a Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg Európában. A vészesen közeli premier azt is jelenti, hogy a csapat hamarosan további részletekkel jelentkezik.

A Twitteren Aaryn Flynn, a stúdió vezetője megerősítette, hogy a jövő hónapban a pontos PC-s rendszerkövetelményt tisztázzák, a következő hetekben pedig a multiplayer módról is újabb infókat fognak elárulni.

Emellett pedig befutott egy új ízelítő is, amiben a Ryder-testvérek szinkronszínészei, Tom Taylorson és Fryda Wolff bohóckodnak és rivalizálnak munka közben.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

10.
10.
KeXxX
#3: annó a Rockstar csinálta jól a GTA V-el. Alig jött róla valami gameplay és infó. Igazából mindenki tudta, hogy mire számítson. De itt..? Nekem az eddig láttak alapján csak egy akció utáni vétel az Andromeda.
9.
9.
qwaeszrdxt
Kár volt megnéznem, mert ez a tehén beleégett a retinámba...
7.
7.
#4: Ez hülyeség. Volt egy trilógia ami le lett zárva, el lehet tőle búcsúzni. Nincs mit továbbvinni, mert nem annak lesz a folytatása. Egyelőre fogalmunk sincs (vagy csak én maradtam le róla), hogy ez mennyi idővel játszódik az eredeti után, könnyen lehet, hogy a korábbi szereplők már amúgy is mind halottak, de teljesen mindegy, mert amúgy is mindet kukázzák. Talán egy Liara cameo elférne, de ennyi.

Ráadásul le merném fogadni, hogy az a bizonyos sajátosság sem veszik el, mert ha nem lesz bukás a játék, akkor majd úgyis jön a következő, oda meg viheted tovább a profilodat.
5.
5.
csongor1996
#4: Shepardot akartad volna továbbvinni?
4.
4.
vion3
Túl sokat nemvárok miután megtudtam, hogy a Mass Effect széria egyik legnagyobb sajátosságát, hogy viheted a következőbe a profilodat, kiveszik ebből. Mivel adott karakterek fognak menni a másik galaxisba. De másrészről, meg minek híresztelni egy játékot. A No man Sky-ról is tévesz híresztelések és ígéretek indultak és láttak napvilágot. És milett belőle, sokan lehúzták. Jó okkal, de akkor is jó játék lett de sokat vártak tőle.
3.
3.
Chrysh
#1: Az se feltétlen jó, ha fossák egymásután a "kiszivárgott" infókat és trailereket. Valahogy nem tudják a kiadók megtalálni az egészséges egyensúlyt.
2.
2.
Dresa
Ilyen értelmetlen videókra bezzeg van idejük! A játék a nyakunkon és semmit nem lehet róla még igazán tudni! Ez vagy oltári nagy kamu és bukás lesz! Vagy enyire biztosak a munkájukban!
1.
1.
GAMEROD
Kíváncsi leszek azokra a friss hírekre, mert eddig semmi érdemlegeset nem láttam sem videón sem screenshoton. Semmiféle űrvárosok, semmi trailer a történetről csak pár darab lövöldözés sziklás sötét hangulattalan helyszínen. Ez eddig édeskevés ahhoz hogy vásárlásra ösztönözzön egy nem elvakult játékost.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...