Silicon Knights: Gyenge az Unreal Engine 3.0

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 13.
  • Pletyka
Link másolása
Ismeretlen források szerint a Too Human fejlesztői (Silicon Knights) nem voltak megelégedve az Epic által fejlesztett az Unreal Engine 3.0-val, így leváltották azt.
Ismeretlen források szerint a Too Human fejlesztői (Silicon Knights) nem voltak megelégedve az Epic által fejlesztett az Unreal Engine 3.0-val, így leváltották azt.

Ugrás a galériához

A régóta fejlesztett sci-fi akció-kalandjáték fejlesztőinek meglátása szerint a következő generációs motor nem aknázza ki elégségesen az X360-ban rejlő technikai lehetőségeket, így saját engine készítésébe kezdtek, az Unreal 3.0-t pedig leváltották.

A pletyka érdekes, hiszen a szóban forgó motor olyan játékokat hajt majd, mint az Unreal Tournament 2007, a Gears of War vagy a Brothers in Arms 3. Mindenesetre a srácok nem voltak hajlandóak kommentálni a felröppent híreket, így várjuk a fejleményeket.

8.
8.
Karidzs
Nekem már ANNYIRA mindegy vazz...ezeket a nextgen őrületeket már ugysem vinné a 9600 asom :((( akármilyen motor is van alattuk...
7.
7.
wasaby44
ját nekem se jön be az ureal 3 motor, elsősorban a gépigénye miatt
6.
6.
begbies
Már olyan stádiumba van a játék hogy nem híszem hogy most kukába dobnák az egészet...max írnak pár plusz plug-int az U3.0hoz esetleg a következő játékukhoz barkácsolnak egy másik motort. De ebbe a gammába már csak nem lesz engine csere(szerintem egyébként pöpecül nézz ki és fog még fejlödni az U3.0 nomeg a fejlesztökőn is múlik hogy mit bírnak kihozni az anyagból)
5.
5.
plazma
3.
3.
plazma
Hülyék ezek? Az egyik legjobb motor volt a játékuk alatt és dobták! Hát barátaim: az ER legyen velük!?!
3.
3.
Ryo san
Igazat adok nekik,hajrá srácok nyomuljatok.
2.
2.
Nem ők az egyetlenek akik visszadobták (távol keletről több csapatnak sem tetszett)
1.
1.
FNorberto
Hehe,ezek nagyon hülyék:D mire kész lesz az engine addigra az UE3.5 is megjelenik,és szerintem az ő engine-jük se lesz valami nagy ász!Ja és még egy érv az UE3-nak:könnyő átírni PC-re,X360-ra és PS3-ra.(és szerintem csak ők a bénák az engine használatához,az epic játékai szerintem eléggé kiaknázzák a 360 meg PS3 adta lehetőségeket.Kiváncsi vagyok mi lesz:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...