Halo Wars 2 - hónap végén jön az új béta

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 11.
  • Korai verzió
Az Xbox Wire oldalán jelentette be a Microsoft, hogy a tavaly többször is beígért új Halo Wars 2-bétakör január 20-án veszi majd kezdetét. Ebben a játék egy teljesen új játékmódját próbálhatják majd ki a rajongók.

Február 21-én jelenik meg a Halo-univerzumban játszódó RTS, a Halo Wars második epizódja. A készítők már tavaly megerősítették, hogy a premier előtt biztosan indítanak egy újabb próbakört, amiről most végre megérkeztek az első hivatalos információk is.

A béta Windows 10-en és Xbox One-on is elérhető lesz, méghozzá január 20-tól. A próbalehetőség meglehetősen sokáig lesz elérhető, ugyanis egészen január 30-ig leshetjük meg a játék egy teljesen új játékmódját, a kártyaalapú Blitz módot. Ebben a Halo Warsra jellemző játékelemek ötvöződnek a kártyajátékok sajátosságaival, így egészen változatos és komoly taktikai mélységgel felvértezett játékfajtát kapnak majd a rajongók.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...