Friday the 13th: The Game - Jason nem viccel

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 17.
  • Videó
Link másolása
Kicsit elkéstünk az új előzetessel, lévén péntek 13. a múlt héten volt, de a rend kedvéért megosztjuk veletek. Ezúttal a kedvenc hokimaszkos gyilkosunk, Jason Voorhees indul ámokfutásra, a rajongók legnagyobb örömére.

Elismerjük, áldozati báránykát irányítani nem kevés izgalmas pillanatot tartogat, de azért nem semmi néma gyilkosként felszeletelni a táborozókat. A Friday the 13th: The Game antihősét irányítva változatosan hozhatjuk el a halált: a jól megszokott macsétánkkal, netán késeket dobálva, de lesz egy lándzsaszerű fegyverünk is.

A Gun Media szerint hamarosan elstartol a következő bétateszt, így a közeljövőben még több új infó várható a játékról.

A Friday the 13th: The Game tavasszal landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

18.
18.
kopic
Ennek akkor most mi értelme van, ha tudunk teleportálni ? Jason fog nyerni mindig az áldozatoknak meg semmi esélyük vagy mivan ?!
Legal hack lvl100000
17.
17.
Rakottkrumpli
Horror játék, ennyi. Filmben is van ilyen, ott sem kell nézni, ha nem neked való...
14.
14.
imchristailor
#13: Amikor dead by daylightban is hajanal fogva vegighuzza a csajt a foldon, aztan felakasztja egy horogra... sosem alltak meg tolem ilyen messze videojatekok. :D
13.
13.
imchristailor
#12: Yep, ugyanez. Dark Soulsos fura, absztrakt dolgok simán, de ez a fajta brutalitas nekem élvezhetetlen.
9.
9.
Drazhar
#7: Én is hallottam mostanában, hogy annak ellenére, hogy bejelentéskor kb mindenki fikázta egész patent kis cucc lett. Nyilván Evolve nem lesz belőle mert ez nem AAA-budgettel készül, ergo nem is zakózhat olyan nagyot. Ha van eszük 20 € körül küldik piacra, és akkor sokan kipróbálják majd.
Amúgy tényleg lehet rendőrt hívni? :D Na ezt nem is tudtam. Ha lesz béta meglesem.
8.
8.
Rakottkrumpli
#7: Amúgy olyasmi, mint a Dead By Daylight. Ha annak van létjogosultsága, akkor ennek is.
7.
7.
Rakottkrumpli
#5: Persze. Hívni kell a zsarukat és ha odaérnek el kell hozzájuk jutni. Plusz vannak különböző fegyverek, amivel lassítani lehet Jasont. Sokan fikázzák, hogy szar játék, szerintem a maga stílusában elég fasza. Persze aztán kérdés ,hogy meddig tudja tartani az érdeklődést az emberben. (lehet, hogy az lesz a sorsa, mint az Evolve-nak...) Viszont ami nekem tetszik benne, hogy hű nagyon sok mindenben a filmekhez.
6.
6.
Norbiii
Nem tudom ki ez a fazon, de láttam róla egyszer egy videót, és a sok durva brutalitás után nekem annyi elég is volt. :(
5.
5.
Drazhar
Érdekes ahogyan megoldották Jason szokásos "baromi lassan sétál, mégis ottvan mindenhol" signature move-ját :D Mondjuk ezzel nem kicsit OP, nyerhetnek itt egyáltalán bárhogyan is az ellene játszók, vagy csak az a cél, hogy tovább húzzák az elkerülhetetlent? :)
3.
3.
DarkLord
Én bevallom nekem Jason volt a gyerekkori kedvenc horror figurám, de ez a játék valahogy nem tud megmozgatni még ennek ellenére sem.
1.
1.
crytek
Single playerből mutathatnának valamit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...