Bryan Singer rendezi a tévés X-Men pilotját

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A FOX és a Marvel TV is rábólintott az X-Men-tévésorozatra, most pedig az is kiderült, hogy az a Bryan Singer rendezi majd a széria pilotját, aki még 2000-ben helyezte fel a filmes térképre a mutánsokat.

Az elmúlt években a stúdiók nemcsak a mozikban, de a tévében is megkezdték képregényes univerzumaik építgetését, bővítését. A kis képernyő ugyanis ha anyagilag szűkebb lehetőségeket is kínál, arra tökéletes, hogy olyan új szereplőkkel vagy éppen történetekkel egészítse ki a világokat, amelyek még érdekesebbé tehetik az egyes mozifilmeket. Itt van például az Arrow, az Agents of S.H.I.E.L.D., a Gotham vagy éppen a Netflixen nagy sikerrel futó Daredevil, Jessica Jones, illetve a közelgő Defenders-széria.

Pont a mutánsok maradtak volna ki a szórásból? A FOX egyébként is rá van kényszerülve, hogy kezdjen valamit a nála lévő jogokkal, így nem csoda, hogy 2011-ben új életet leheltek az egész sorozatba és új szereplőkkel egy teljesen új trilógiát készítettek. A FOX és a Marvel TV végül a héten bólintottak rá az X-Men-tévésorozatra, ami a tervek szerint nem külön utakon járna, hanem tökéletesen simulna a filmes univerzumhoz. Ezt jól jelzi az is, hogy a sorozat pilotját az a Bryan Singer fogja rendezni, aki 2000-ben t elindította a mutánsokat a mozikban, ráadásul a sok-sok film közül négyet ő maga rendezett.

Egyszóval nála jobban valószínűleg kevesen ismerik az egész univerzumot, az egyes hősöket, meg úgy alapvetően a képregényeket, így igazán érdekes lesz látni, ahogy a FOX egy gigantikus világot épít fel a tévé és a mozi segítségével. Mindez azt is előrevetíti, hogy a filmekből ismert szereplők is visszaköszönhetnek a tévében, ezzel is jelezve a szorosabb kapcsot a két médium között. Ráadásul Singer nem csak dirigálni fogja a pilotot, de executive producerként is bábáskodni fog felette, ami azt jelenti, hogy a forgatókönyv írásába is beleszólási joga lesz.

9.
9.
Őrnagy
A korai filmek sokkal szórakoztatóbbak voltak, mint az újak, nem? Mondjuk lehet, hogy nem 40 éveseknek szánják ezeket :)
8.
8.
Shifty
#6: Nem, az teljesen független ettől.
7.
7.
lesik20
#3: http://www.hollywoodreporter.com/news/bryan-singer-sex-abuse-case-699828

Sajna ja
6.
6.
Stack
Ez a soroozat a Legion-t takarja?
http://www.imdb.com/title/tt5114356/?ref_=nm_flmg_act_4
5.
5.
Gykrizsi
#1: És ez a hírhez milyen formában kapcsolódik?
2.
2.
lesik20
#1: Nem csak az.. Sajna fiatalokat is kedveli :V
1.
1.
A Fénybenjáró
Tudtátok, hogy Bryan Singer meleg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...