Mass Effect - videón az előrendelői bónuszok

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 3.
  • Videó
Link másolása
Még mindig nem tudunk semmit a Mass Effect: Andromeda multiplayer módjáról, de egy most publikált, a játék előrendelői bónuszait bemutató kedvcsinálóban már megleshetünk pár villanásnyi momentumot belőle.

Ha előrendeled a márciusi hónap egyik legjobban várt játékát, a Mass Effect: Andromedát, akkor több bónusz is üti majd a markodat. Ilyen például a Deep Space Explorer páncél, amit Ryder viselhet, a speciális Nomad-szkin, továbbá a spéci booster-csomag, amit a játék még mindig jól rejtegetett multiplayer módjában vethetünk be.

A legfrissebb videó egyébként ez utóbbiból ad már ízelítőt, bár mi kicsit jobban várjuk a beígért bétát.

A Ryder-család történetét bemutató Mass Effect március 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

14.
14.
Mortis
#10: Tresspasser-t muszáj játszani a történet miatt, kb. az vezeti föl a majdani folytatást is s szerintem köröket ver az alapjátékra. Bár való igaz, hogyha qunari karaktered van (mint pl nekem) egy kicsit erőltetetté válik pár helyen, de még mindig a legjobb dolog Dragon Age név alatt az Origins dlc-i óta.
A többi DAI dlc-t ki is hagyhatod, uncsi grindfest mindkettő.
13.
13.
KőbányaKispest
#12: Hol irta ő, hogy szereti a kettőt?
12.
12.
kastorhun
#9: A Da 2-t hogy lehet szeretni?
11.
11.
kastorhun
Az EA üzletpolitikája még mindig undorító.
10.
10.
Shannaro
#9: Én viszonylag élvezhetőnek találtam a DA:I-t. Leárazva vettem meg az alapjátékot, ez volt az a pont ahol elbasztam, mert DLC nélkül nincs befejezve... Sok helyen olvastam, hogy a DLC-k elég jók, talán egyszer befejezem. Ezek az előrendelői dolgok meg rohadtul nem tudnak érdekelni. Majd meglátjuk mi lesz belőle ha kijön, de én nem támasztok nagy elvárásokat, mert 1 epizód alatt akarnak felépíteni egy teljesen új űrkalandot, új bonyodalommal, és megoldással. Nem hiszem, hogy túl részletes történetet rittyentenének, de azért várom, mert mégiscsak ez a kedvenc sorozatom.
9.
9.
Macifasz
#6: Én inkább amiatt aggódom, hogy olyan lesz mint a Dragon Age Inquisition, amit háromszor kezdtem el, de egyszer se bírtam tovább 3 óránál. :-/ Imádom a Dragon Age sorozatot, de az nagyon nem tudott se megtalálni se beszippantani, így remélem, hogy ez nem ugyan az lesz, csak sci-fi köntösben. :-/
8.
8.
ilovenancythompson
sok hülye buzi kis gamerek hol vagytok hogy ez milyen szar lesz?
7.
7.
coderman
#4: Sajnos ingyen is szar lenne :D
6.
6.
KőbányaKispest
Olyan lesz mint a 3 csak ezerszer szebb grafikával. De ezt meg is mondták. De látszik is a kis bejátszásokon. Még a Vanguard kisülés és az az animáció.
5.
5.
Heldengeist
#2: Én szándékosan nem is követem az egészet. Mostanában teljesen felesleges a megjelenés előtt bármiféle elvárásokat felépíteni. A megjelenés utáni első hétben úgyis kiderül, milyen is valójában.
4.
4.
hedzsooo
#3: Hű, hát igen, a MAFIA 1 is milyen állat volt, ill. máig is az! A 2 is még élvezhető volt de úgy fest jól tettem, h ezt az új részt már nem rendeltem elő. Majd 90%-os árleértékelés során azért lehet beszerzem DLC-hullámokkal egybe csomagolva
3.
3.
coderman
#2: En is tartok tole hogy gyenge lesz. Az lenne mar a meglepo ha jo lenne, ennyi csalodas utan (Mafia 3 foleg )
2.
2.
hedzsooo
#1: Nekem 1re gázabbnak tűnik az érkezés közeledtével ez az új ME játék de ne legyen igazam, mert a 2 első részét nagyon kedvelem máig is.
1.
1.
coderman
Hu de izgalmas bonuszok, megyek is elorendelni harmat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...