Yooka-Laylee - 13 perc móka Captial Cashinóban

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 7.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a Banjo-Kazooie spirituális utódjának tekinthető Yooka-Laylee megjelenése még kicsit odébb van, a közösségi finanszírozásból tető alá hozott platformer így is rendre megmutatja magát. Most éppen egy 13 perces gameplay formájában.

A Playtonic Games első, közösségi finanszírozásból fejlesztett platformere, az egykor szebb napokat is megélt Banjo-Kazooie szellemi örököse. A Yooka-Laylee a jelenlegi állás szerint április 11-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és talán Nintendo Switchre.

A játékból a támogatók kaptak már egy korai változatot, most pedig az IGN csapott le a lehetőségre, hogy meglesse, mit is kínál majd a duó kalandja. A 13 perces felvétel ezúttal Captial Cashinóba kalauzol el minket.

4.
4.
Csoki80
Erőltetett utánzatnak tűnik. A Banjo játékoknak volt egy stílusa ami végig ott volt érdekes szép pályákkal, hát ez valahogy nem az csak hasonló...
3.
3.
zsocc-nrg
Továbbra is nagyon várom, színtiszta nosztalgia :D bár csak pár percet néztem meg belőle, de főleg a Croc és a Donkey Kong jutott eszembe közben.
2.
2.
Yanez
#1: Nálam is pontosan így van! Néha ezért jó több gameplay-t nézni egy játékból, mielőtt ráveti magát az ember. Néha pedig pont ezért nem jó, mert lehet egy olyan címtől megy el a kedve, ami egyébként tetszene.
1.
1.
aordog
Valahogy eleinte jobban megfogott....
Most nem jõtt át a "Ez nekem kell" érzés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...