Elbúcsúzik az Obsidian az Armored Warfare-től

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Négy év után kiszáll az Armored Warfare fejlesztéséből az Obsidian, a játékot a jövőben a My.com belsős csapata hegeszti tovább. A kiadó szerint a rajongók nem vesznek észre semmit a váltásból, egy részüket viszont nem sikerült meggyőzni.

A My.com weboldalán megjelent közlemény szerint kiszáll az Armored Warfare fejlesztéséből az Obsidian - a fejlesztőcsapat erőforrásait az elmúlt négy évben a tankos multiplayer játék munkálatai kötötték le részben. A játékon a My.com egy belsős csapata dolgozik tovább a jövőben, amely az ígéretek szerint minden olyan funkciót és tartalmat elkészít majd, amit az Obsidian megígért korábban, úgyhogy egy darabig biztosan nem kell aggódni a címért.

Kár, hogy a rajongók egy részét nem sikerült meggyőzni erről. Habár a My.com letette a kisdobosesküt, hogy a játékosok semmit sem vesznek majd észre a váltásból, az egyik hardcore júzer Reddit-posztja, amiben számon kéri a fejlesztőket és a kiadót a játék állapotát és jövőjét illetően, elég nagy figyelmet kapott. Tetézi a káoszt, hogy az Armored Warfare fórumán bannal jutalmazták azokat, akik megosztották a bejegyzést.

Az Obsidian a jövőben a Tyranny csiszolására, a Pathfinder: Adventuresre, a Pillars of Eternity 2-re és a még be nem jelentett játékaira koncentrál.

1.
1.
Terawatt
Nem is baj, hogy ezek után nem ölnek ebbe több erőforrást... Founderként beszáltam én is "anno", de hamar ott hagytam ezt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...