Részletek a The Church in the Darknessről

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 20.
  • Hír
Link másolása
Egy éve hallottunk utoljára a Paranoid Productions felülnézetes lopakodós játékáról. Egy új interjúnak hála, most számos friss infóra derült fény a The Church in the Darknessről, amin a The Suffering-játékok atyja dolgozik.

A The Church in the Darkness még tavaly februárban mutatkozott be. A játékon Richard Rouse III, a Rainbow Six: Patriots és a The Suffering játékok rendezője munkálkodik a Paranoid Productions színeiben. A Two Left Sticks mikrofonvégre kapta az úriembert, így most még több izgalmas részletre derült fény.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a játék története a The Collective Justice Mission nevű szélsőséges szekta körül bonyolódik a hetvenes években. Az alapítók, Isaac és Rebecca Walker még a kormánnyal is szembekerültek, ezért a dél-amerikai dzsungelbe menekültek, ahol megalapították a saját kis közösségüket, Freedom Townt. A játékosnak ide kell beszivárognia lebukás nélkül, mivel szeretett hugicánkat is beszervezte a csoport.

A készítők szabadon bejárható pályát ígérnek, és csupán rajtunk múlik, hogyan oldjuk meg a feladatunkat. Bár a lövöldözés is célravezető, a túlerő hamar végez velünk, ha feltűnést keltünk.

Rouse szerint 10 különböző befejezést érhetünk el a cselekedeteinktől függően, de nem lesz egyértelmű jó és rossz végződés. Mi döntjük el, melyik NPC-nek segítünk, kit kerülünk ki, és kit ölünk meg - tetteinknek következménye lesz. Testvérünket úgy is kimenekíthetjük, hogy nem teszünk el láb alól senkit. A rendező szerint minden játékstílus működhet, a környezetet természetesnek érezzük majd, és szinte mindennel interakcióba léphetünk, valamint tárgyakat is kraftolhatunk.

Figyelemelterelő lehet egy ébresztőóra, de a rossz szélirány is leleplezheti hősünket. A szektatagokat persze kloroformmal is elkábíthatjuk. A legkeményebb nehézségi szinten már alaposan meg fogunk izzadni, akár egyetlen bekapott találattól meghalhatunk.

A fejlesztő szerint a játéknak remek az újrajátszhatósági faktora: ha háromszor-négyszer végigtolod, már nagyjából képben leszel, mit is kínál az anyag.

A The Church in the Darknes idén érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

1.
1.
markoci555
jónak tűnik, de csak szerintme van csőlátásuk az emberkéknek? ilyen max 90 fokos szögben látnak pár méterig?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...