Mass Effect: Andromeda - az első 13 perc

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 4.
  • Videó
Link másolása
Ha mindenképpen spoilerek nélkül szeretnéd megvárni a Mass Effect: Andromeda megjelenését, akkor az IGN új videóját ugord át! Emellett kaptunk egy új gameplay bemutatót is, amely a bolygók felfedezéséről szól.

Az IGN jóvoltából belenézhetünk a Mass Effect: Andromeda első 13 percébe, ahol szereplőink az első krízishelyzettel szembesülnek. Nyilván spoileres a videó, így ha tudsz várni a hónap végéig, inkább ugorj a következőre!

Az alábbi gameplay bemutatóban pedig a bolygók felfedezéséről tudhatunk meg többet. Amellett, hogy számos küldetést teljesíthetünk, kolonizálhatjuk a galaxist. Több száz planétát fedezhetünk fel az Andromédában, melyek saját történettel bírnak.

A BioWare a sivatagos Elaaden bolygót mutatta be most. A Nomaddal bejárhatjuk a felszínét, előőrsöket építhetünk, és ha kellően alaposak vagyunk, a 40 százalékát élhetővé tehetjük.

A szerepjáték március 23-án landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

16.
16.
louie
"40%-át élhetové tehetjük"

Majdnem :) valojaban arrol beszelt, hogy a "viability" (mennyire elheto) szintjet kell 40%-ra feltornazni, hogy outpostokat lehessen letesiteni.
Erdekes ez a nagy hangsuly eltolodas, DA:I-re hasonlit valoban, amit szerettem, de azt sem az ilyen elemek miatt. Jo dolog a bazisepites, amig nem megy el fallout 4 szintu babaház epitgetesbe es eleg energia marad a lenyegre (kidolgozott karakterek es eros sztori izgalmas akcioval). Egyre optimistabb vagyok ezzel egyutt is a latottak alapjan :) csak Ryder ne lenne ilyen szemtelenul fiatal... pont amikor mar elertem a shepardi kort :D
1.
1.
Mortis
mostmár tényleg nagyon pörög a marketing s egyre inkább kirajzolódik, hogy mennyire fog ez különbözni a DA:I-tól: nem sokban; de ha jobban kidolgozzák a részleteket s érdekesebben lesznek megírva a mellékküldetések, akkor garantált hogy élvezhetőbb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...