Két óra a Battlefield 1 új DLC-jével

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 14.
  • Videó
Link másolása
A DICE tegnap egy kétórás livestreamben mutatta be a Battlefield 1 legújabb fizetős kiegészítőjét, a They Shall Not Passt. A verduni csata borzalmai elevenednek meg a képernyőn, no és az újdonságok.

Mint ismert, a They Shall Not Pass DLC a franciákat vonja be a háborúba, kicsit hiányoltuk is őket az alapjátékból, lévén az első világégés egyik fontos nemzete voltak. Az új térképek a verduni hadszínteret dolgozzák fel, a lövészárkok érként hálózzák be a földöntúli tájat, de megfordulunk kisebb falvakban és a Vaux-erőd nyomasztó falai között is.

Az új Frontlines játékmódot felvonultató DLC tartalmáról itt írtunk bővebben. A Premium-tagok számára ma élesedik a csomag, mindenki másnak március 28-án.

13.
13.
Angelwing
#12: 5-ös hozzászolást olvasd csak el!
12.
12.
molsz187
#3: Nekem 7.3 giga volt :)
11.
11.
br1Koo
Először nekem is drágának tűnt a premium, de utána belegondoltam, hogy a legelső BF-hez is jöttek külön-külön dlc pakkok, tehát gyakorlatilag megveszed egybe az egészet előre, ami 16 új pályát meg egy rakat más dolgot ad.
10.
10.
shatterhand
#7: Kiveve ha nem kell mindegyik dlc vagy kozbe mar eladja. Akkor maris nem erte meg elore season passt venni.
9.
9.
shatterhand
#4: Milyen lehuzas? Regen dlc se volt csak egy alap jatek. Ma mar "kesz" a jatek, utana meg dolgoznak uj palyakon,kiegeszitokon azt ki lehet boviteni a jatekot. Akinek megeri a sokszaz ora az megveszi es folytatja.
Mar reg meg lehetett szokni hogy ez megy, minthogy minden dlcnel be kell bofogni egy "lehuzas"-t. Nem kell megvenni. Ott az alap, toljad azt. Az is eleg.
7.
7.
ollie92
Tény, hogy az 50€ PREMIUM ár nem valami baráti(EA Accessel 45€).
De premiumnak sok más előnye van :
-2 héttel korábbi hozzáférés a tartalomhoz
-CTE tagság
-PREMIUM játékos átugorja a sorban várakozókat

A DLC-k külön 15€ fognak majd kerülni, tehát valamilyen szintet lehet vele spórolni. Ha úgy vesszük az ilyen DLC-k nem egy kaliberűek R6, COS vagy bármelyik mással, itt komoly, hatalmas új pályák, új fegvyerek, karakterek, járművek, játékmódok landolnak. Képesek feldobni az érdeklődést.
A Ruszki DLC kora ősszel fog állítólag megjelenni.
5.
5.
MzperXD
#3: A két és fél giga után még letölt több mint 5 gb frissítést, gondolom ez tartalmazza az új pályákat, a frissítés meg az alapjáték kompatibilitása.
Drága a premium pass, de talán olcsóbb mint külön megvenni a kiegészítőket.
Valóban később olcsóbb lesz és a gép is hozzá. 5 év múlva 5 euró lesz premium-al és az i7, gtx 1080 konfig is 30e lesz ;)
3.
3.
ollie92
Reggel le is szippantottam, bár kicsit fura, hogy mindössze két és fél giga :o
Mindegy....este lesz baszatás !
1.
1.
BlackJack
Ez mind szép és jó, de mindenhol csak a premium pass-t ajánlgatják, ami kicsit fura nekem. Az meg 50€... gondolom majd valamikor csak kikommunikálják hogy mennyi is az annyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...