Hitman - egy bérgyilkos éve

Egy éve indult útjára a Hitman-sorozat legújabb felvonása, melyben epizodikus módon kísérhettük végig a 47-es akcióit. A fejlesztők infógrafikán mutatják meg, mi történt a játék világában az elmúlt egy évben.

Tavaly márciusban rajtolt el a Hitman-sorozat legújabb felvonása, mely számozás és alcím nélkül rebootolta a szériát. Az új rész sok kritikát kapott amiatt, hogy epizodikusan mesélte el a történetet, de végül bejött a fejlesztők számítása, így már készül a második, sőt állítólag a harmadik évad is.

Az első szülinapot ünnepelve részletes infógrafikát osztott meg az IO Interactive, melyből kiderül például, hogy a játék több szöveget tartalmaz, mint az egész Gyűrűk Ura-trilógia, de azt is megtudhatjuk, hogy csak a játékosok 2 százaléka ölte meg Ken Morgant kókuszdióval.

Emellett megérkezett a huszonkettedik Elusive Target is, Pertti Jarnefelt, a könyvelő, akinek kiiktatására hét napunk van. Vigyázat, ha a misszió során harcra kerül a sor, a célpontot evakuálják, így a missziót is bukjuk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...