Április elseje - a legjobb átverések egy helyen

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Bolondok napján a videojátékipar is megőrül egy kicsit, és egészen elképesztő (kamu)bejelentéseket kapunk. Ms. Pac-Man a Google Mapsben, tankháború a Marson - összeállításunk alaposan próbára teheti az olvasók rekeszizmát.

Április elsején egyetlen bejelentést sem vehetünk komolyan, éppen ezért mi is a megszokottnál óvatosabban szemezgettünk a legújabb hírek között. Most összegyűjtöttük a legjobb poénokat, hogy neked ne kelljen!

Készül a GTA sorozatváltozata az AMC-től

Az IGN szerint az AMC csatorna a Breaking Bad alkotóját, Vince Gilligant kérte fel az élőszereplős Grand Theft Auto-sorozat elkészítéséhez. A főszereplő Trevor Philips lesz, akit természetesen Steven Ogg alakít majd, akivel mostanság a The Walking Deadben találkozhatunk. A sztori természetesen az akcióra, drámára és féktelen bűnözésre koncentrál majd. Istenem! A fél karunkat odaadnánk érte!

Új taktikai szerepjátékot készít a Square Enix

A Tactics Alexander a Final Fantasy XIV spin-offja lesz. A retro grafikával operáló cím akár még jó is elsülhetne, ha valaha elkészül.

Tovább bővül a Fire Emblem univerzuma

A Nintendo az elmúlt években sem hagyta parlagon a Fire Emblem-sorozatot, így egy új rész nagyon is ésszerű lenne. Egészen addig, míg meg nem nézed a hivatalos oldalra felkerült részleteket és képeket a Switchre és 3DS-re érkező folytatásról.

Ms. Pac-Man a Google Térképen

A keresőóriás már a múltban is lehetővé tette, hogy az utcatérképeken Pac-Mant irányítsuk - idén választhatjuk Ms. Pac-Mant is, hogy a hölgyek se érezzék megkülönböztetve magukat. A rendszer meglepően jól működik: próbáld ki te is, irány a Maps, és a bal alsó sarokban "dobj be egy érmét!"

Nehéz a játék? Vesd be az NVIDIA G-Assistet!

A zöld gyártó legújabb innovatív terméke a G-Assist! Lényegében egy olyan USB-kulcsról van szó, amit ha bedugsz a gépbe, egy mesterséges intelligencia által vezérelt játékostárshoz jutsz, amely segít az online játékokban, vagy egy piszok nehéz bossharc során, amíg te kajálsz, iszol vagy pisilsz közben.

Készül az új Street Fighter EX-játék

Még erről sem tudni biztosan, hogy igaz vagy kamu. Mindenesetre az Afrika csapata állítólag már az új Street Fighter EX-címen dolgozik, melyben a pályák és a hősök egymás után követik egymást, nekünk pedig csak harcolni kell.

Tankháború a Marson!

A Wargaming csapata limitált ideig lehetővé teszi, hogy a vörös bolygón is ádáz tankcsatákat vívjunk a World of Tanksben. A Mars módban lézereket is bevethetünk, illetve megjelennek az ufók is.

Kommentben várjuk a ti találataitokat is - nem feltétlenül videojátékos vonatkozásban!

5.
5.
Nothing
Az SF-EX remélhetőleg nem kamu. Csípem ezt a mellékágat a karaktereivel együtt.

However, "az Afrika csapata állítólag már az új Street Fighter EX-címen dolgozik."
Nem ARIKA akart az a csapat lenni véletlenül? :)
4.
4.
crytek
Elég trágyák voltak csak. Szerencsére a cím elég volt hogy tudni lehessen kamu így egyiket se olvastam el.

Ilyen volt a Hamilton azonnali hatállyal visszavonul

Jar Jar Returns címmel kap mellékszálat a legendás KOTOR-sorozat.

Gordon Ramsey féle kézdarálás...

Abszolút semmi képzelőerő nincs egy oldalban sem ,hogy esetleg még hihetőnek vélhető storyt írjon
3.
3.
FekaFOB
A Steamen megjelent a Bayonetta 8-bit-es verziója, ráadásul full ingyen! :D
2.
2.
Neo1989
A DOOM meg 35,550 floppy- disc-en elérhető.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...