Mass Effect: Andromeda - javult a védelem is

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 10.
  • Letöltés
Link másolása
A múlt héten élesedett 1.05-ös frissítés nem csupán az arcmimikán javított, hanem frissítette a korábban használt Denuvo védelmet is. Ez azt jelenti, hogy a kalózoknak egy jó darabig le kell mondaniuk a patchről.

A Mass Effect: Andromeda védelmét mindössze tíz nap alatt fektették két vállra a crackerek, ami látszólag a kiadó hibája, hiszen érthetetlen, miért döntött a Denuvo elavult változata mellett. Ráadásul maga az alapjáték sem volt tökéletes, sokan felrótták neki a csapnivaló, érzelemmentes arcmimikát, amin a múlt héten élesedett 1.05-ös frissítés úgy-ahogy finomított

A DSO Gaming találata szerint a legújabb patch azonban nem csupán a játékon javított, hanem legmodernebb Denuvóra cserélte a védelmet. Ez szokatlan húzás az EA-től, lévén más fejlesztők inkább eltávolítják az anti-tampert a játékból, miután a védelem kudarcot vall, vagy letelik az eladások szempontjából kritikus első pár hónap.

Ez azt jelenti, hogy a kalózok egyelőre lemondhatnak az új javításról, lévén a Denuvo új változatát még nem törték fel: ugyanezt használja a NieR: Automata és a Dead Rising 4 is, melyek még mindig ellenállnak az ostromnak.

16.
16.
GAMEROD
Dead Rising védelme ellenáll az ostromnak? Képzeljük el előttünk van két ember, de csak az egyik fejét ütjük. Addig a másik nyilván ellenáll az ostromnak. Vagy az a másik ember annyira jelentéktelen hogy nem is foglalkozunk vele, inkább meg se ütjük. Inkább ilyesmire kell gondolni. Ha másra nem is, arra jó a denuvó hogy jobban megválogatja a cracker miket tör fel. Nyilván nem a gagyi Fernbus Simulatorral fog kezdeni ami szintén denuvós és valami összetákolt amatőr cucc.
14.
14.
GAMEROD
Felejtsétek el a bohóc Denuvót. Ha nem lesz feltörve az 1.05 patch, az nem azért lesz mert nem lehet feltörni, hanem azért mert minden egyes fél megás patch után nem fognak vele kínlódni. Nincs feltörhetetlen védelem, a Denuvo lényege is annyi volt hogy kipróbáltak egy új megoldást, ami egy ideig tartotta magát, bíztak benne hogy inkább neki se fognak a crackerek mert hosszadalmas. Nem így lett. Ezen már nincs mit fejleszteni. Ésszel és logikával lehet kijátszani a védelmeket, olyanokkal amik a védelem íróinak nincsenek. A játékot pedig feltörték rég, úgyhogy édesmindegy mit tesznek vele, ezelőtt se nagyon peccselgette senki a tört játékokat, ezután se fogja.
13.
13.
Derivel
Azt mindenki elfelejti, hogy egy ilyen DRM bevezetése nem pár nap. Még ha csak egy fejlesztett verziót is raknak bele, akkor is legalább pár hétig (ha nem pár hónapig) tart a beállítása. Úgy tudom, hogy minden játékhoz egyedileg csinálják meg. A hivatalos papírokról, szerződések átfutási idejéről nem is beszélve.
Szóval már régóta ezen ügyködtek, csak szerintem az volt a terv, hogy mostanáig kibírta volna az előző verzió. Nem a törés miatt hozták ezt be.
12.
12.
almaspite
#8: Persze ezért távolítják el, amikor már nincs rá szükség. :D
8.
8.
xanatos0911
#7: A Denuvo meg mindig nem növeli a gepigenyt egy adott jateknal.. ha denuvos játék ok nélkül leterheli a gépet az szimpla optimalizalasi hiba, semmi egyéb, a'la véletlen egybeesés.
7.
7.
almaspite
Ezek hülyék. Jól van szórjátok a pénzeteket denuvora, nem kell mással foglalkozni, csak hogy kapjunk egy feltörhetetlen játékot. Közben akik végig viszik a tört játékot, szét nyomják a youtubot azzal, hogy ebbe a játékba sz*r az arcmimika, bugos stb. Pedig nem lett rossz játék.
Ebbe is annyi logikát érzek mint a battlefield 1-re denuvot rakni... Persze mindenki a single vette meg. Nem nem... a mutliplayer is az védi, de minek azt nem tudom. Jó dolog hogy totál feleslegesen eszi a gépet a játék.
Értem én, hogy az EA fejesei nem értenek hozzá és pénz éhesek, de amikor ennyire pénzéhes egy fejes ráadásul nem is ért hozzá(játékbeli rész, nem gazdaság), csak gondot okoz a cégnél.
6.
6.
mdr88
#5: A megoldás mindenképp időleges, hiszen a kedves kalózok vagy megveszik és nyomhatják az új javítással - mert hát szinte biztos, hogy csak emiatt fogják megvenni - , vagy megvárják, míg feltörik (ami előbb- utúbb úgyis bekövetkezik).
5.
5.
Play93
"Ez azt jelenti, hogy a kalózok egyenlőre lemondhatnak az új javításról,"
EGYENLŐRE???? :(
3.
3.
hadzsime
Ezt nem értem. Miért pazarolnak pénzt egy már eleve feltört játék levédésére? Szerintük egy kalóz 15 rugót fog fizetni egy patchért? Hol van itt a logika?
2.
2.
Inferno
De ha már egyszer feltörték annyira mindegy mivan játszható lehet gagyi a tört verzió de ingyen van! :D
1.
1.
tundrish
Mondjuk ehelyett akár foglalkozhattak volna azzal is, hogy ne corrupt mentéseket gyártson a hulladékuk...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...