Tekken 7 - Jin és Xiaoy összecsap

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 14.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco jóvoltából egy komplett meccset nézhetünk meg a sorozat veteránja, Jin és egy fiatal lányka, Xiaoy közt. Mindkét karakter a Tekken 3-ban debütált először, bizonyára ismerősek lesznek a veteránoknak.

Egy hamisítatlan Versus-mérkőzést nézhettek végig a Tekken 7-ből. A résztvevők Jin és Xiaoy, előbbi úriember szinte minden részben főszereplőként tetszelgett a harmadik felvonás óta. Ling Xiaoyu is ugyanakkor debütált, mint riválisa - egy 16 éves lányról van szó, akinek minden álma az, hogy egyszer egy tökéletes vidámparkot építhet.

A Tekken 7 június 2-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

16.
16.
Lorthirash
#15: Olyan is van hogy olyan macrot csinál az ember és ha jól helyezkedik megnyom egy gombot és vége.
15.
15.
Lorthirash
Pcn a legjobb amikor macrozok 3 vagy max 4 gombot és senki nem tud megölni. :)
14.
14.
dcba
#12: Ha szted a Mortalban annyi egy combo, h le hatra negyzet, akkor te meg sosem Mortaloztal! Van olyan combo, amit ha beviszel 2x, akkor megnyerted a meccset es az ellenfel 1x latta a padlot!
13.
13.
cyberstaker
#12 KRATOS nak igaza van, a Tekken kombóinak nehézségi szintje nem fehér emberekre van optimalizálva ^^ TheFlash: a helyedben nem b*szakodnék egy ex-istennel, sokan megszívták már emiatt :D
10.
10.
dcba
#7: Majd mindjart megkapod, h az MK egy szar es a Tekken olyan komplex amit ep esszel fel sem foghatsz.

En mar a maga idejeben a Tekken 3at is utaltam, mert a Mortal Kombathoz kepest olyan mintha valami mozgaskorlatozottak lassitott felvetelen ugralnanak, egyedul Eddie volt jo karakter ot nagyon jol megcsinaltak, kelloen porgos es szepen vannak animalva a mozdulatai, de az osszes tobbi karakter mintha valami nyugdijjas klubbol ugrott volna ki annyira mereven es benan mozognak.

Akkor mar inkabb a Soul Calibur az jo kis porgos jatek volt azt en is szerettem!
9.
9.
dcba
#8: Az XL kiadas megkapta a legtobb DLC-t (par skin van csak kulon es par amit a mobil alkalmazassal lehet megszerezni) es a tovabb fejlesztett netcode-t, igy a multija sem lesz olyan gagyi mint az elozo nether jatekoke.

En imadom es tisztaszivbol tudom ajanlani, egyszeruen hatalmas jatek!
8.
8.
#6: Van egy olyan érzésem hogy az lesz végül. Már megkapta a végleges formáját vagy várható még valamilyen dlc?
7.
7.
cyberstaker
A játék alapformulája már régen is idejét múltnak számított, amikor a 4-5 résznél is ugyan azt a rókabőrt húzták le a sorozatról(Habár az 5. azért egész jónak számított). Azóta megint eltelt 13 év, és még mindig ugyan azt a szart akarják lenyomni a torkunkon, ráadásul az aktuális grafikai és mechanikai lehetőségekhez mérten ritka nevetséges szinten. Igazán példát vehettek volna a Mortal Kombat 9 vagy 10 ről (inkább előbbi) ahol egy méltó újragondolást kapott a játék, megőrizve és mégis modern kivitelben megvalósítva a játékélményt és a hangulatot. A Bandai Namco védelmére csak a Dark Souls szériát és a project Cars-t lehet felhozni egyébként nem értem mit művelnek ott az emberek...
6.
6.
dcba
#5: En az MKXL-t ajanlom, sztem az zsenialis, benne van 200 oram, tudom mirol beszelek :D
5.
5.
#3: Eddig nem igazán figyeltem a játékot, lesz belőle demo ps-en? Szeretnék majd egy fighting játékot venni, egyelőre csak nézegetem őket. Injustice 2, MKX, ez és az SFV van eddig versenyben. Az a gond, hogy a videó számomra kevés, valami kipróbálható verzióhoz kéne majd jutnom. Mindenképp le kell szűkítenem egy játékra, multi fps-ből is egyszerre csak egyet játszok, épp elég beletanulni.
4.
4.
dcba
#1: En a Tekkent sosem ertettem miert szeretik, de nem akarok komolyan belemenni, mert akkor itt kitor a haboru.

Az Injusticerol meg annyit, h en imadok mindent amit a Netherrealms csinal, de az Injustice 2-t akkor sem veszem meg ha mar Ultimate kiadas lesz 5 dollarert, egyszeruen nevetseges az egesz, mar az elozo reszetol sem voltam hanyat esve, de ez most nagyon nem jon be, de mind1 hadd csinaljak, szedjek meg magukat belole es utana kerek egy zsenialis MKXI-et :D
3.
3.
KRAT0S
#2: Aki nem játszott még vele annak elég nehéz.,be kell magolni a kombókat különben se-perc alatt picsára vernek.

Ha csak nyomogatod össze-vissza a gombokat nem sokra mész,főleg egy tapasztalt játékossal szemben,gyakorolni kell sokat.

Térben a nyilakkal lehet mozogni(duplán nyomva),így egy komolyabb ütés elől is ki lehet térni...
2.
2.
Nehéz játék? Olyan sokszor mozognak térben, biztos nem lehet könnyű.
A grafika játékterem feelinget kölcsönöz, ami szerintem nem feltétlenül probléma.
1.
1.
KRAT0S
Xiaoyu az egyik kedvenc tekkenes karakterem,de ez a grafika még az én kedvem is elveszi a játéktól.
Nem hiszem el hogy egy 3 méteres pályát meg 100 éves karaktereket akikhez minden adott már régen,csak a kinézetét kéne szépen megcsinálni....és nem!nem!nem akarják!nem csinálják! ("megveszik ezt így is")
Injustice 2 ugyanez a téma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...