Launch traileren a Galaxis Őrzői-játék első epizódja

Link másolása
Mától elérhető a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játék első része, melyhez megérkezett az ilyenkor megszokott launch trailer is. A cím egyelőre csak digitálisan vásárolható meg, a dobozos kiadás később jön.

A Telltale egyik legjobban várt sorozata idén a Galaxis Őrzői-játék, mely a szokásoknak megfelelően epizodikusan debütál. Az ötrészes sztori első felvonása már elérhető PC-re, Xbox One-ra, PS4-re. Később a címből iOS-es és androidos változat is lesz, május 5-től pedig dobozosan is meg lehet majd vásárolni (igaz, gyakorlatilag csak egy szépen becsomagolt szezonbérletet kapunk).

Az első, Tangled Up in Blue című epizód launch trailerét alább tekinthetitek meg.

3.
3.
Macifasz
Bár eddig is tudtuk, hogy a Telltale játékok sohasem a grafikával szólították meg a nagyérdeműt (plusz grafika buzi se vagyok), de ez még az eddigi játékaikhoz képest is elképesztően ocsmányul fest. :-/ A karakterek úgy néznek ki, mintha egy 15 évvel ezelőtti, point and click kalandjátékból ültették volna át őket, miután kaptak egy kis ráncfelvarrást. Nem értem, hogy gondolhatták ezt komolyan, rohadt nagy visszalépés ez a grafika terén, ami azért is vér ciki, mert ez már az új motor. A Batman játék is az új motorra épült és az helyenként kimondottan szép volt valamint viszonylag normális karakter kinézettel rendelkezett...de ez...nevetséges. :-/ Ettől még kap egy esélyt, várom már a 7 órát, hogy belevághassak az első fejezetbe, de ez így elsőre eléggé kiábrándító. :-(
1.
1.
RangerFox
Örülök a motorcserének, de az egész marveles filmvilág hidegen hagy most már, szóval ezt kihagyom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...