Battlefront II - ők írják a forgatókönyvet

Link másolása
Hétvégén bemutatkozott a két évvel ezelőtti Star Wars: Battlefront folytatása, mely a polírozott multiplayer mód mellett egyjátékos kampányt is tartalmazni fog. A sötét oldalra kalauzoló sztorit két író jegyzi, valamint a nyáron egy könyv is érkezik.

A bejelentéskor megtudtuk, hogy a Star Wars: Battlefront II-ben egyjátékos kampány is lesz, amiben a rohamosztagosok különleges alakulatának, az Inferno Squadnak parancsnokát, Iden Versiót alakítjuk. A sztori a második Halálcsillag felrobbantása után játszódik, így megtudhatjuk, hogyan is élték meg a sötét oldal szereplői ezt a számukra katasztrofális élményt.

A VG247 utánajárt annak, hogy ki írta a Battlefront II epikusnak ígért, több szereplőt is felvonultató sztoriját. Az egyik forgatókönyvíró Mitch Dyer, volt IGN-es szerkesztő, aki twitteres bejegyzései alapján nagyon lelkes és elkötelezett a projekt iránt. Vele dolgozott Walt Williams, akinek a neve ismerősen csenghet, hiszen ő hozta össze a Spec Ops: The Line háborús történetet. A játékot sokan dicsérték érdekes és elgondolkodtató sztorija miatt, így mindenképpen jó választás volt a posztra.

Az Inferno Squaddal és a főszereplő Iden Versióval egyébként már a játék megjelenése előtt is megismerkedhetünk: július 29-én Christie Golden tollából érkezik egy könyv, a Star Wars: Battlefront II: Inferno Squad, mely az alakulat sztoriját meséli el.

5.
5.
delphijos
De fiúk , az a tréler hót unalom volt, szar játék lesz ez , én mondom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...