GC 2006: Nem lesz DirectX10 az X360-hoz

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 24.
  • Hardver
Link másolása
A CryTek egyik vezető programozójával dumáltunk a GC-n, aki elmondta, hogy azért nem lesz Crysis Xbox 360-ra, mert a konzol nem fogja támogatni a DX10-et.

A CryTek egyik vezető programozójával dumáltunk a GC-n, aki elmondta, hogy azért nem lesz Crysis Xbox 360-ra, mert a konzol nem fogja támogatni a DX10-et.


Bár hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, de villáminterjúnk alanya kifecsegte, hogy a Microsoft konzoljára nem lehet majd DirectX 10-et tölteni sem Live Update-tel sem egyéb módon, mivel annak felépítése nem támogatja a technológiát. Ez persze sejthető volt, hiszen tavaly az új Box megjelenésekor sehol sem volt még az új DX, de azért gondolhattak volna ilyenre a videochipet gyártó kedves mérnök úriemberek, lévén ők évekkel megelőzik az aktuális piacot...
15.
15.
wasaby44
kurvára leszarom a beszólásaitokat... pc-n fejlesztik az össz szar konzolos játékot, aztán csak max egy évet váruk, és miénk a diadal...

úgyhogy a 3 hozzászólást folytatnám (SZOPTATOK PARASZTOK)
14.
14.
ps3
Kiskutyák....minek veszekedni, úgyis addig dumál mindenki még a PS3 ki nem jön ,aztán egy "jó darabig" nem kell azzal folalkozni melyik gép a jobb!!!!

az meg már egy másik dolog hogy mindenki azt dicséri amije "van".

Pedig én csöndben lennék,néhány ember helyébe.......... csak a ps3 technikai adataira vetnék némi pillantást.
13.
13.
bem
zsozsa te megkapjál egy idegősszeropannást és megnyugtatlak hogy én soha nem fogok sz.r konzolos lenni ja és nem érdekel a véleményed.
12.
12.
bem
hááát én meg azt mondom hogy a konzolos ge.ik fogjákbe mert már így is sok játék jelent meg pcre és utána konzolra és utána már az a játék csak konzolra jelenik meg és pcre nem adják ki pl:gta4,call of duty 3 meg még sorolhatnám.és a konzolosok meg rinyálnak 1 játék miatt mert nem birták kiadni konzolra a játékot.
11.
11.
CoultHARD
Szerintem meg ez egy állandó vitatéma fog maradni. Ez SAJNOS mindig is így volt. A PS fanok szidják az X fanokat, k közösen meg Nintendo fanokat :( sajnos (nembaj, jön a Wii, majd mindenki nézhet szépen nagyokat !!!!!!!!!), a konzolosk meg a PC-seket, és így tovább, oda-vissza. De minek...? Ha valami nem tetszik akkor játszál azzal ami egyidős Veled!!! :D XD
10.
10.
donmarchello
PS3-on biztos lesz Crysis. (kb fél évvel késöbb fog kijönni min a pc-s verzió.)
9.
9.
fojesz
A lentieket elnézve a PC-sek szidták a konzolosokat. ;)
8.
8.
Bladez
Figyeljetek nekem nincs bajom se xbox 360nal se microsoftal sőt( lehet veszek is majd egyet) . Hanem a ...................................................................... konzoloskal van gondom mer állandóan szídják a pc-t (tisztelet a kivételt).
7.
7.
fojesz
Én azt mondom, hogy az X360-sok ettől függetlenül örüljenek tovább a gépüknek, mert az egy igenis jó konzol. Jó sokáig eltart majd, míg ez a DirectX 10 kiforr, így még a világ nem dől össze, sőt! Talán addigra már összegyűlik a lé egy PS3-ra vagy egy csúcs PC-re is.



Továbbá lemerem fogadni, hogy a lent kommentálók 99%-a nem érintkezett az X360-al két percnél többet és fanatikusan felesküdtek a Microsoft utálatára. Ugye igazam, van? ;)



Az ember esze megáll.
6.
6.
FNorberto
De legalább 360-on minden max-on fut és soha nem szagat!És igen a PC mindig gyorsan fejlődik és 4-5 év mulva megveszem a 3. X-box-ot!De addigra már pentium 5-ös gépem lesz!Ja ki kérte hogy beszóljak neki? ooIoo
5.
5.
Bladez
Vááááááááááááááááááááááááááááááááááááá beszopták a konzolosok hogy jobb mi jobb mi egy nagy faszt váááá hehehehehe és akko itt jön elő hogy hát miben jobb a pc a fejlődésben cumicumi
4.
4.
FNorberto
Szeretnék elnézést kérni elöbbi üzenetemért.Mentségül csak annyit hogy tudjuk mi is hogy ez most cumi,és elég szar dolog és nem kell hogy ilyen .....-ok emlékeztessenek.
3.
3.
FNorberto
Finomabban?Bocs de nem tudom:( wasaby beny@lh@tsz!!!!
2.
2.
wasaby44
1.
1.
CoultHARD
Kicsit égő, nemigaz hogy nem lehet ezt megoldani. Nagyon elb@xták a kedves mérnökurak... :/ :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...