Filmes hírek: készül az élőszereplős Contra-film

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Hitler T-Rexen lovagolva pöffeszkedik az Iron Sky 2 előzetesében, filmsorozat készül a Dredd bíróból, és animációs szériát kap Deadpool. Ja, és azt tudjátok, hogy Kína csinálja az élőszereplős Contra-filmet?

Hitler T-Rexen lovagol az Iron Sky 2 előzetesében

Mint ismert, folytatást kap 2012 legbizarrabb sci-fi komédiája, az Iron Sky. A történet ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta. A holdbázison terpeszkedő nácik nukleáris csapással szinte elpusztították a Földet, ám még van remény az emberiség megmentésére. Az új előzetes nem vacakol, az Iron Sky: The Coming Race 2018 februárjában érkezik.

Sorozatként támad fel a Judge Dredd

Az IM Global, a Tencent és a Tang Media Partners a játékfejlesztő Rebellionnel karöltve élőszereplős sorozatot készít a Judge Dreddből, melynek nem sok köze lesz a legutóbbi mozifilmhez a címszereplő karakteren kívül. Legyen elég annyi, hogy Mega-City One a tévék képernyőjén is megelevenedik, bírónk felveszi a harcot a terrorizmussal és a bűnözéssel. A képregény egyébként idén lesz 40 éves.

Jövőre jön Deadpool animációs sorozata

Az FX és a Marvel Television bejelentette, hogy animációs sorozatot kap Deadpool. A tízrészes első évad valamikor 2018 folyamán érkezik, az Atlanta alkotója, Donald Glover és Stephen Glover lesz a showrunner. A csatorna már a Legionnel bebizonyította, hogy remekül ért a felnőtteknek szóló szuperhősös sorozatokhoz.


Veszedelmes lesz az Alien: Covenant facehuggere

Egy hét múlva lesz az Alien: Covenant premierje, addig egy rövid klipet nézhettek meg a filmből. A videó főszereplője egy barátságos facehugger:

Kínában készül a Contra-film

Ki hitte volna, hogy a Konami klasszikus akciójátékából, a Contrából élőszereplős film készül Kínában. A sztori szerint 1988-ban egy hatalmas meteorit csapódik a dél-kínai tengeren fekvő lakatlan szigetre. Chen Qiang és Li Zhiyong vizsgálja ki az esetet, de üres kézzel jönnek vissza. 29 évvel később Chen két kommandóst, Billt és Lance-t bízza meg egy küldetéssel. A párosnak semlegesítenie a Red Falcon-szervezet bajkeverőit, de végül egy másfajta ellenséggel kerülnek szembe.


A film 2019-ben érkezik, a kínai filmhivatal ebben a hónapban három forgatókönyvből választotta ki a legmegfelelőbbet, majd zöld utat kapott a projekt. Egy plakátunk és egy teaserünk is van már. Köszi, ArrowCross!

5.
5.
Formula1fanatic
Contra egyik kedvenc játékom volt anno, de ebből film? Minek? Érdekel ez valakit? Biztos nagyon igényes alkotás lesz.
4.
4.
butcherPeti
donald glover meg a deadpool? my dick is out
2.
2.
Az a Contra teaser badass! Csakúgy mint a JD sorozat, imádom a filmet. A magyar szinkron is szerintem annyira vad!
1.
1.
Yanez
Hát ez jó! Amikor azért imádkozom, hogy feltámasszák a Contra játékot, előrukkolnak egy muvival! Bakker! Anno persze, amikor teli voltunk Contra játékokkal, a filmért könyörögtem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...