E3 2017: Dragon Ball-játék a Guilty Gear-csapattól

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a teljes leleplezéssel valószínűleg meg kell várni az E3-at, a Bandai Namco már most bejelentette a Dragon Ball Fighters készültét. A verekedős játékot az Arc System Works fejleszti.

Dragon Ball Fighters címmel érkezik a következő Dragon Ball-játék, a Bandai Namco bejelentése szerint a 2,5D-s verekedős játék 3v3-as csatákat ígér. Habár a karakterlistát még homály fedi, az első (nem túl jó minőségű) képek alapján Goku, Frieza, Vegeta, Cell és Majin Buu biztosan feltűnik a játékban.

Dragon Ball Fighters 2018 elején jelenik meg, a Guilty Gear- és a BlazBlue-sorozatot jegyző Arc System Works fejleszti PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch-tulajdonosok ebből a buliból most kimaradnak, idén azonban ők is kapnak Dragon Ball-játékot: a Xenoverse 2-t írják majd át a Nintendo konzoljára hamarosan.

11.
11.
Neptunusz
#1: Van pár ilyen játék, csak DS-re és Wii, re, a Dragon Ball Origins és a Revenge of King Piccolo
10.
10.
atesz89
Már régóta várok egy Mortal Kombat stílusú DB játékot. De ez a 3vs3 nem tudom miért nem 1vs1, mortalos storyval.
9.
9.
wolf15
#5: Ó, ezt imádtam! Néha még ma is játszom vele, ha olyan kedvem van. :) Egyetlen fájó része, hogy a King Piccolo vonal után véget ér, pedig onnan már nem sok volt vissza a rendes sorozat végéig. De lehet nem akartak már egy felnőtteb Gokut, kitudja. Kár érte, így is remek játék lett.
8.
8.
Dark_Temptation
Végre valami más a fos xenoversen kívül
7.
7.
Shannaro
#5: Ez nagyon jól néz ki. Én is szívesen játszanék ilyenekkel :D
6.
6.
n_csacsi
#1: Mert gondolom még úgy vannak a dologgal, hogy nem vertük eléggé péppé Freezát és a többieket :)
5.
5.
zsocc-nrg
#1: Pont ilyen típusú játék volt Gameboy Advance-on a Dragonball Advanced Adventure :) https://www.youtube.com/watch?v=_XK9CvX6Ves. Egy ehhez hasonló játék felturbózott grafikával nekem tökéletes lenne
3.
3.
Shannaro
#1: Ja, ott még lenne értelme a platformernek. A későbbiekben úgyis csak elrepülne :D Amúgy tényleg lenne potenciál benne, de senki nem mer semmi újat kezdeni vele. Szomorú.
1.
1.
Yanez
Miért mindig verekedős játékot csinálnak a DB-ból? Egy akció-kalandjáték, platformer elemekkel sokkal jobb lenne. Természetesen az első DB-ból, ahol Goku még gyerek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...