E3 2017: Mozgásban a Destiny 2 PC-s változata

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 13.
  • Videó
Link másolása
4K-ban és 60 fps-ben csodálható most meg a Destiny 2 PC-s változata. A gameplay előzetest az NVIDIA tette közzé, aki a hónapban ajándékba adja a játékot a csúcskártyái mellé.

Ha elég jó a géped, így fest majd rajta a Destiny 2: az alábbi trailer a maximális beállításokkal, 4K felbontásban és 60 fps mellett mutatja be a játékot. A videót az NVIDIA tette közzé, aki június 27-ig ajándékba ad egy példányt a Bungie shooteréből a GeForce GTX 1080 és a GeForce GTX 1080Ti videokártyák mellé.

A Destiny 2 ma hajnalban villantotta meg magát először az E3-on, a Sony konferenciáján egy filmes előzetest vetítettek le hozzá, valamint a PlayStation-exkluzív tartalmakról és a bétatesztről is lehullt a lepel. Kiderült, hogy PS4-re és Xbox One-ra két nappal korábban, szeptember 6-án jön a játék, és a PC-s verzió megjelenési dátumára is fény derült - ez október 24.

Konzolokon 30 fps-sel fut majd a játék egyébként.

2.
2.
Hunszi
#1: Szándékosan van ez...azért, mert ha egérrel kapkodnák a képet, vagy darabos lenne, akkor nem tudnád szépen megnézni a részleteket és egy ilyen videónak meg pontosan az a lényege, hogy lásd a pálya minden rezdülését.
1.
1.
user101
Annyira illúzió romboló, amikor egy pc-s videót kontrollerrel vesznek fel és megfájdul az ember feje ettől a szarrá smootolt mozgástól ... Mindenesetre kíváncsi leszek rá, az elsőt nagyon szidta mindenki az indulásnál és főleg tartalmi hiányra panaszkodtak. Mert amúgy maga a világ és a körítés nagyon tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...