E3 2017: Traileren az Insurgency: Sandstorm

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 14.
  • Videó
Link másolása
A többmilliós eladásokat produkáló taktikai FPS folytatása már konzolokra is megjelenik. Külön öröm, hogy nemcsak multit találunk benne, hanem egy ígéretes sztorimódot is, melyben egy női katonát irányítunk.

 A New World Interactive a hardcore taktikai FPS-ekben utazik, ám az Insurgency és a második világháborús modja, a Day of Infamy után sem pihennek. Már elég régóta készül az első sikerjátékuk folytatása, az Insurgency: Sandstorm, amely - ahogy azt a címe is mutatja - sivatagos környezetben játszódik.

Ami a kompetitív multi illeti, sokkal nagyobb pályákat kapunk és megjelennek a vezethető járművek, a karakterünket testereszabhatjuk, és tüzérségi támogatást is kérhetünk. 

A kampányt akár négyen is végignyomhatjuk. A sztori egyik főszereplője egy női lázadó, aki egy másik társával együtt kiszabadul a felkelők fogságából, és menekülés közben összebarátkozik az amerikai haderő egyik veteránjával, illetve egy francia férfival. Őket irányíthatjuk a sztorimódban.

Az Insurgency: Sandstorm várhatóan 2018 folyamán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

2.
2.
#1: Valahol nem csodálkozok rajta, sokan emiatt sírnak. Bár tök fölösnek tartom ezeket a kókler kampányokat, akkor inkább fordítsák a multi javítására a pénzt.
1.
1.
Mortis
Insurgency sztori módot kap? nem hittem volna ,hogy ez a nap eljön: ez a játék mindig is a BF2-őt idéző multiról szólt, tehát nem hiszem hogy bárki is kért volna kampányt. nem azt mondom ,hogy nem lehet jó, csak kezd az az érzésem lenni hogy egy ideje kényszeresen tesznek cégek a játékaikba szóló módot, lásd: For Honor, Battlefront 2, most ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...