E3 2017: Animációs Sly Cooper-sorozat készül

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony Interactive Entertainment és egy párizsi produkciós iroda, a Technicolor Animation Productions az E3-on jelentették be, hogy egyezséget kötöttek, amelynek értelmében közösen készítik el a Sly Cooper-tévésorozatot.

Tizenöt évvel ezelőtt mutatkozott be a tolvaj Sly Cooper, akkor még PlayStation 2-n. Az azóta eltelt évek során aztán több alkalommal is belopta magát a rajongók szívébe a mosómedve és csapata, Bentley-vel, a teknőssel és Murray-vel a vízilóval az élen

A Sony pedig úgy döntött, itt az ideje új oldaláról is bemutatni a trió látványos kalandjait, így megállapodtak a párizsi Technicolor Animation Productions céggel, akik majd a jövőben elkészítik a Sly Cooper-animációs tévésorozatot.

Ebben mindenki visszatér majd, akiket kedveltünk, így Carmelita Fox is, de Sly főbb ellenfelei is szerepet kapnak majd az egyes epizódokban.

Ennél többet nem volt hajlandó elárulni a Sony, így nem tudni, mikor debütál majd az első rész.

1.
1.
DarkLord
De szerettem ezt a játékot, még ma is gyönyörű látványra is , játékmenet , szórakozás, poénok mind ütöttek benne. Jöhetne egy ilyen új játék rész is, majd valamikor :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...