Koncepciós rajzokon az új Tomb Raider-játék

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 19.
  • Pletyka
Egy metrón lőtt lesifotónak köszönhetően kiszivárgott Tomb Raider-játékot ugyan a Square Enix hivatalosan még mindig nem mutatta be, de most újabb bizonyíték került elő, hogy tényleg készül a Shadow of the Tomb Raider.

Egy ideje már nyílt titok, hogy trilógiává bővül a Crystal Dynamics-féle Tomb Raider-sorozat. A készülő harmadik rész először egy montreali metrón bukott le, amikor a Square Enix egyik alkalmazottja óvatlanul felnyitotta céges laptopját, és azon épp a Shadow of the Tomb Raider egyik prezentációs anyagát nézte.

A mostani képregényes rajzok és koncepciók nem a kiadótól és a stúdiótól származnak, hanem a Los Angeles-i TakeOff kreatív ügynökségtől. A cégről annyit érdemes tudni, hogy többek között előzeteseket, animációkat, sajtóanyagokat és honlapokat készítenek.

A most kiszivárgott anyag az új Tomb Raider logójához készült terveket, illetve olyan artworköket tartalmaz, amelyeken Lara kötélen leng, úszik. A TakeOff egyébként a hír kipattanása után azonnal törölte a képeket a szervereiről.

9.
NemecsekErno
Hát, nekem a klasszikus az ami bejön.
Ez a GenY vinnyogó, rinyáló Lara teljesen más, mint az eredeti. Az utolsó két részt bár végigvittem, de teljesen összemosódik, hogy miről volt szó bennük...
8.
Firsttime
Első napos vétel volt az előző is. Ez is az lesz.
7.
hedzsooo
Nálam egy darabig szak ott figyelt a steam könyvtáramban mind a 2 új rész, aztán tavaly év végén el kezdtem nyomni. És nem bírtam leállni vele, a 2. részre egyből ugrottam az 1. része után, abban sem kellett csalódnom! Szóval várós ez az új része is, de nagyon! ;D
6.
devilcsaj
Nekem sokkal jobban bejön ez az újraindított rész, mint a klasszikusok, úgy hogy nagyon várom már. :) Remélem, lesz ugyanolyan jó.:)
5.
PaprikaJancsi
Nagyon szeretem mindkét részt, a második minden tekintetben javulás volt az elsőhöz képest, mégis az első jobban megmaradt bennem.
3.
KRAT0S
#1: Én imádom az előző két részét is szóval nekem ez kötelező :)
1.
kopic
Elozo resz eleg gyenge Lett sajnos, pedig jol indult, szoval ezt nem nagyon varom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...