Hearthstone - változások a kártyacsomagoknál

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 23.
  • Hír
Link másolása
Ideje volt már változtatni a kártyacsomagok megnyitásának rendszerén a Hearthstone-ban, elvégre korábban gyakran előfordult, hogy több ugyanolyan lapot dobott a gép. Ennek vége, ráadásul 10 csomagból egy lap Legendary lesz.

A Blizzard jó kedvében van: nemcsak az Overwatch loot boxait reformálja meg, hanem a Hearthstone kártyacsomagjait is. A következő kiegészítő premierjével egy időben már életbe is lépnek a változások. De miről is van szó? Ezt maga a játék rendezője, Ben Brode magyarázza el az alábbi videóban:

A frissítés után egy kártyacsomag megnyitásánál tutira nem fogsz olyan Legendary lapot kapni, ami már megvan. Más lapok esetében is hasonló a helyzet: kettőnél többet nem fogsz kapni ugyanabból a lapból sohasem (ennyi lehet nálad a pakliban). Ezentúl tehát a duplikátumok nem jelentenek majd gondot, mindig friss kártyákra tehetsz szert.

Ezenkívül most extra Journey to Un'Goro-kártyacsomagok ütik a markodat, attól függően, hogy mennyit vásárolsz. Ha 7-et, két plusz csomagot kapsz; ha 15-öt, akkor plusz ötöt; ha 40-et, akkor 12 grátiszt és így tovább. Az ajánlat csak limitált ideig él.

18.
18.
Mr.Dead
#17: Szimplán rá kell nézni, és látszik,hogy azt a boardot mobilra átültetni nem lehet, túl miniatűr lenne.
17.
17.
mephi
#14: GWENT témához. Jelenleg PC, PS és XBox eszközökön elérhető. A fő cél most a bétából való kilépés. Utána bármi lehet. Az, hogy most mobilra nincs az igaz, hogy nem is lesz, az fake...
16.
16.
Mr.Dead
#15: Aztán uzsorába visszaköveteled mi?
15.
15.
sloth
#14: He nem jössz fel hs-ra? Van 80 goldos questem
14.
14.
Mr.Dead
#12: Hidd el, ezek is baromi unalmasak lehetnek egyeseknek. Volt Nzoth pakli, izgalmas volt hogy azon múlr a meccs hogy mikor húzod fel.Nálam még mindig a warsong utána patron+miracle kettős a best.
Gwenthez: kipróbáltam, jó hogy nincs benne rng, de mivel tuti nem lesz mobilra nem fogja megszorongatni a hs-t+ a casualok mindig is maradni fognak hs-nel, mert jóval könnyebb
13.
13.
hadzsime
#11: Úgy hallottam a Gwent szívja el a játékosokat.
12.
12.
hadzsime
#10: Igen tudom, hogy vannak olcsó paklik is, amik erősek. Régebben én csak zoolockot és azt a fostos sámánt nyomtam, de ezek a paklik rohadt unalmasak. Én régebben a N'zoth paladinra, handlockra és a Yogg mage-re csorgattam a nyálamat, de azok elég drágák.
11.
11.
princeps27
#9: Egyébként már kifelé tartanak a játékosok a hs-ből, nekem is lassan el kéne adnom az accomat vhogy :DD
10.
10.
Mr.Dead
#9: Drága pakli nem egyenlő erős paklival. Anno zoo sosem futtatott, a legtöbb aggro is max finleyt, most ugye ez patches. El kell dönteni milyen classal akar játszani az ember (2-3 max) mjnden mást betörni és lesznek deckjei. Vagy gyűjteni egy évig és több lesz. +a rank5ös reward sokat segít, amit nem nehéz el3rni a winstreak miatt.
9.
9.
hadzsime
#8: Nem tudom lehet, hogy csak én vagyok így vele, de nekem a gyűjtés része sohasem volt szórakoztató. Talán még elfogadnám, ha belátható időn belül képes lennék egy-két jó paklit összekaparni, de elég lélektipró élmény, amikor olyanokat rak be ellenem, akiknek drága netről csórt paklijuk van miközben én egy tescós paklival szenvedek.
Az aréna részével pedig kétféle ember játszik: aki szórakozásra használja és aki farmolásra. Akik szórakozásból használják, azok használhatnák ingyen is és a jutalom pedig lehetne valami más: (arany kártyák, kártya hátlapok vagy valami új dolgot is kitalálhatnának), akik pedig farmolásra azok koncentrálhatnának a normálra.
8.
8.
princeps27
#7: Gyűjtögetős kártyajáték érdekesen nézni ki gyűjtögetés nélkül. Sztem negyed ennyien játszanának ha minden lapot odaadnának az elején, az arénának meg értelme sem lenne.
7.
7.
hadzsime
#6: Én is ezt olvastam, de a 20 pakli után járó legendary nekem sohasem jött be, csak ez a "pity timer" dolog, ami 40 paklinként sóz rád egyet, de mindig ilyen Nat Pagle szintű lapokat kaptam szóval sokat így sem értem vele.
A 20 paklinként garantált legendary valóban nem lenne rossz szám ,de ha azt veszed, hogy a legendary lapok nagy része nem használható és 400 dustot kapsz egyért, miközben készíteni egyet 1600-ba kerül, akkor elég szar a helyzet, pláne ha úgy számolsz, hogy egy tisztességes pakliban 2-3 legendary lap szokott előfordulni(persze vannak kivételek).
Ezért is hagytam abba. Elegem volt, hogy mire összerakok egy valamire való paklit, addigra már vagy a meta változik meg vagy pedig új kiegészítő jön. Költeni pedig olyanra nem akarok, ami egy idő múlva szart nem ér, sőt nagy eséllyel már a megvásárláskor sem ér semmit. Ha egy teljes játék áráért biztosítanák, hogy minden kártyát megkapsz én fizetnék érte, de az a néhány százaléknyi fizetőképes függő fejése láthatóan nagyobb profitot hoz.
6.
6.
Mr.Dead
#4: Átlagban 20packban van egy, 39 után pesig muszáj nyitmod egyet. Szerintem ez annyira nem rossz szám.
5.
5.
KőbányaKispest
#4: Ki kell nyitni 1000+ pakkot és nincs probléma. xD
4.
4.
hadzsime
#2: Na mondtam én, hogy itt valami nem stimmel. Már vagy 2 éve panaszkodik redditen mindenki, hogy kurvadrágák a paklik és egy kalap szart nem érnek az árukhoz képest, de mindenkit csak kimoderálnak. Sejtettem, hogy nem most kezdenek el jótékonykodni pláne, hogy eddig 1% körül volt az esély a legendary lapokra. Eddig vonzónak tűnt, de így már nem fogok újra elkezdeni játszani.
3.
3.
Mr.Dead
Jobban örülnék ha létrázással csinálnának valamit. Ha nem bukna hónap végén mindenki vagy +10 rankot nem lenne ennyi aggro.
2.
2.
Dresa
A headlineban tévesen szerepel h minden 10. Pakli legendaryt ad, ez csak az új kiegészítők első 10 csomagjára igaz csak!
1.
1.
hadzsime
Sóherek ezek, biztos van benne valami buktató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...