Days Gone - a már ismert küldetés más útvonalon

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 14.
  • Videó
Link másolása
Az E3-on egy jó hosszú missziót izgulhattunk végig a Days Gone-ból. Most újra ez a küldetés kerül terítékre, csak hősünkkel más útvonalon, napszakban és időjárási körülmények között szivárgunk be a táborba.

A Sony E3-as konferenciáján egy hónapja előkerült a Days Gone is, melyben hősünk lopakodással és brutális közelharccal oldott meg egy kényes szituációt. Most egy alternatív útvonalat izgulhatunk végig.

Világosan látszik, hogyan változik a táj az adott évszaknak megfelelően. Az eredeti videóban Deacon nyáron oldotta meg a missziót, ám ezúttal sokkal ridegebb körülmények várnak rá.

A Days Gone-ban tehát ránk van bízva, miként oldjuk meg a ránk váró feladatokat. Az sem mindegy, hogy éjszaka vagy nappal vágunk neki az útnak!

A játék jobb esetben 2018 folyamán lát napvilágot PS4-en.

8.
8.
frankdelgado
Zombis jàték? Igazi kuriózum.
6.
6.
Darksiders84
#1: Jah én is de amúgy tényleg igéretesnek tűnik.
5.
5.
Yanez
Ha ez olyan lesz, mint amilyennek kinéz, akkor instant musthave! Ha viszont teleszarják mindenféle gyűjtögethető okádékokkal meg szükségtelen fejlesztgetésekkel, akkor nem a. Max ha az új TR-féle szinten csinálják. Persze jónéhány side op nem rontana a játékon, épp ellenkezőleg. Szóval meglátjuk mi lesz ebből, de eddig biztató.
3.
3.
biohazard rex
Last of Us zombi zombikkal, gomba zombik helyett.
2.
2.
kopic
Brutal jo lesz ez a jatek.
1.
1.
RangerFox
Valahogy szebbre emlékeztem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...