A második trailerzuhatag a Comic-Conról

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 22.
  • Cooltúra
Link másolása
San Diegóban zajlanak az események. Ami a sorozatokat illeti, ezúttal a Vikingek, a Preacher, a The Gifted és a Trónok harca aktuális évadába nézhetünk bele. Filmek terén a LEGO Ninjago Movie-val és A galaxis őrzői 2-vel szolgálhatunk.

Vikingek

Most már tudjuk, hogy november 29-én tér vissza a Vikingek az ötödik évaddal. Ragnar halálával most fiain a sor, hogy hódításba kezdjenek. Nagy csatákra számíthatunk, és persze az anyaországban is forrnak az indulatok.

Marvel's Defenders

Tegnap Stan Lee ökörködött egy sor, ma pedig befutott a rendes előzetes is a Netflix szuperhőseit összeeresztő Defendersről. Érdekesség, hogy a The Punisher is kapott egy exkluzív kedvcsinálót a panel végén, ami sajnos még nem került fel a videómegosztókra. Emellett bejelentették az Iron Fist második évadát is.

The Gifted

A Fox is szeretne nagyobb szeletet kihasítani a szuperhősös tortából. Az október 2-án érkező The Gifted olyan emberekre koncentrál, akiket különleges képességeik miatt a társadalom kirekesztett - bizony, az X-Men univerzumáról van szó, kevésbé ismert hősöket bemutatva. A pilotot Bryan Singer dirigálja le, így a hangulat terén leginkább a 2000-es évek elején feltűnt mozifilmeket idézi a sorozat.

Preacher

Már javában tart a Preacher második évada az AMC-n, szerencsére a Comic-Conon betekintést nyerhettünk abba, hogy mi vár ránk a széria második felében. Feltűnik két rejtélyes angyal, Fiore ls DeBlanc, Jesse és badass barátnője, Tulip, valamint az ír vámpír, Cassidy is.

Trónok harca

Múlt vasárnap startolt el a hetedik évad, szerencsére az HBO a következő részekből is csepegtetett látnivalókat. Külön érdekesség, hogy visszatér a Vörös Asszony, Mellasindre is, aki Havas Jonnál kegyvesztetté vált, hiába támasztotta fel őt. A szálakat továbbszövik a készítők, Westeros sorsa még nincs eldőlve, ráadásul a Mások is háborítatlanul menetelnek dél felé.

LEGO Ninjago Movie

A LEGO saját frencsájzáról is egész estés animációs filmet készít a Warner Bros. A történet szerint nagy csata vár Ninjago városára. Lloyd, a zöld nindzsa (Dave Franco) barátaival közösen menti meg szeretett szülőhelyét. Segítségére van a kung-fu mester, Wu (Jackie Chan) is. A csapat a gonosz hadúrral, Garmadonnal néz szembe, aki nem mellesleg Lloyd faterja. A film szeptember 22-én landol a mozikban.

A galaxis őrzői vol. 2.

Végezetül a ráadás: A galaxis őrzői vol. 2 közelgő Blu-ray-premierjére hoztak össze egy kamu tévéreklámot, amely a VHS-korszaknak állít emléket.

8.
8.
kopic
#7: Ja Bjornt kifelejtettem. Ő meg a jó karakter
7.
7.
hedzsooo
#4: Nem csak 3 fia van összesen
6.
6.
kopic
#5: kimoderált üzenet
5.
5.
Gimli96
#4: kimoderált üzenet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...